Віртуальна бібліографічна довідка. Об'єднана довідкова служба публічних бібліотек України
     
   
     
Привіт, Гість :: Вхід
українська мова     русский язык

Ліміт запитань на сьогодні: 36 .:. Запитань у базі: 45744
   


Автор запитання: Ілля із міста: Чернігів :: Запитання: 42549  
Ілля запитує:
Доброго дня, допоможіть будь ласка знайти інформацію з цих питань: "Захист авторського права суб'єктами господарської діяльності у сфері будівництва" та "Особливості правового регулювання підрядних відносин з проведення проектних та пошукових робіт".
Наша відповідь:
Доброго дня, Ілля! Пропонуємо Вам переглянути наступні джерела:
Авторське право на твір архітектури в теорії та на практиці [Електронний ресурс] // Компанія IPStyle : [веб–сайт]. — Електрон. дані. — Режим доступу: http://ipstyle.ua/ua/articles/copyright/architecture.html. — Назва з екрана.
Закон України про архітектурну діяльність [Електронний ресурс] // Законодавство України : [веб–сайт]. — Електрон. дані. — Режим доступу: http://zakon.rada.gov.ua/laws/show/687-14. — Назва з екрана.
Зразки договорів у сфері авторського права і суміжних прав [Електронний ресурс] // Міністерства економічного розвитку і торгівлі [веб–сайт]. — Електрон. дані. — Режим доступу: http://www.me.gov.ua/Documents/Detail?lang=uk-UA&id=b0200e25-efe4-4e97-97d6-1311db749de3&title=ZrazkiPrimirnikhDogovorivUSferiAvtorskogoPravaISumizhnikhPrav. — Назва з екрана.
Несинова С. Господарське право України. Навч. посіб. / С. Несинова, В. Воронко, Т. Чебикіна. – Київ : Центр учбової літератури, 2012. – 564 с.

.: Розділ: Освіта :: 14.11.2018 02.18.00 :.
.: Національна бібліотека України для дітей :.
   

Generated in 0.237316 seconds