Віртуальна бібліографічна довідка. Об'єднана довідкова служба публічних бібліотек України
     
   
     
Привіт, Гість :: Вхід
українська мова     русский язык

Ліміт запитань на сьогодні: 36 .:. Запитань у базі: 45880
   


Автор запитання: Анна із міста: Люблинець :: Запитання: 43971  
Анна запитує:
Доброго дня. Допоможіть, будь ласка, знайти літературу для написання роботи на тему:"Ефективні форми, методи та прийоми перевірки знань на уроках математики та інформатики". Наперед дякую.
Наша відповідь:
Добрий день, Аню! Перегляньте наступні посилання за Вашим запитом:
Здійснення перевірки та оцінювання знань, умінь і навичок учнів з математики [Електронний ресурс] // Всеосвіта [вебсайт]. — Електронні дані. — Режим доступу : https://vseosvita.ua/library/zdijsnenna-perevirki-ta-ocinuvanna-znan-umin-i-navicok-ucniv-z-matematiki-21745.html. — Назва з екрана. — Дата звернення: 08.04.2020.
Зміст, види, методи і форми контролю [Електронний ресурс] // Навчальна матеріали онлайн [вебсайт]. — Електронні дані. — Режим доступу : https://pidruchniki.com/18420107/pedagogika/zmist_vidi_metodi_formi_kontrolyu. — Назва з екрана. — Дата звернення: 08.04.2020.
Комп’ютерне тестування як один із сучасних засобів вимірювання навчальних досягнень учнів [Електронний ресурс] // Блог вчителя математики та інформатики Майко Наталії Миколаївни [вебсайт]. — Електронні дані. — Режим доступу : http://novmajkon.blogspot.com/p/blog-page_14.html. — Назва з екрана. — Дата звернення: 08.04.2020.
Курсова робота з "Використання тестових технологій для оцінювання навчальних досягнень учнів з математики та інформатики [Електронний ресурс] // На Урок : освітній проект [вебсайт]. — Електронні дані. — Режим доступу : https://naurok.com.ua/kursova-robota-vikoristannya-testovih-tehnologiy-dlya-ocinyuvannya-navchalnih-dosyagnen-uchniv-z-matematiki-ta-informatiki-40987.html. — Назва з екрана. — Дата звернення: 08.04.2020.
Методика використання тестової перевірки знань [Електронний ресурс] // Всеосвіта [вебсайт]. — Електронні дані. — Режим доступу : https://vseosvita.ua/library/metodika-vikoristanna-testovoi-perevirki-znan-204638.html. — Назва з екрана. — Дата звернення: 08.04.2020.
Методика створення комп’ютерних тестів для перевірки знань та умінь на уроках інформатики [Електронний ресурс] // Всеосвіта [вебсайт]. — Електронні дані. — Режим доступу : https://vseosvita.ua/library/metodika-stvorenna-komputernih-testiv-dla-perevirki-znan-ta-umin-ucniv-na-urokah-informatiki-208673.html. — Назва з екрана. — Дата звернення: 08.04.2020.
Перевірка і оцінювання результатів навчання інформатики [Електронний ресурс] // Українська педагогіка [вебсайт]. — Електронні дані. — Режим доступу : http://ukped.com/informatyka/837-.html?showall=1&limitstart. — Назва з екрана. — Дата звернення: 08.04.2020.
Попова Л. М. Тестові технології навчання на уроках математики та інформатики [Електронний ресурс] / Л. М. Попова. — Режим доступу : http://timso.koippo.kr.ua/hmura9/testovi-tehnolohiji-navchannya-na-urokah-matematyky-ta-informatyky/. — Назва з екрана.
Сучасний урок інформатики: форми та методи навчання [Електронний ресурс] // Всеосвіта [вебсайт]. — Електронні дані. — Режим доступу : https://vseosvita.ua/library/sucasnij-urok-informatiki-formi-ta-metodi-navcanna-114657.html. — Назва з екрана. — Дата звернення: 08.04.2020.
Тест "Система програм для створення та проведення комп’ютерного тестування з математики та інформатики" [Електронний ресурс] // На Урок : освітній проект [вебсайт]. — Електронні дані. — Режим доступу : https://naurok.com.ua/test-sistema-program-dlya-stvorennya-ta-provedennya-komp-yuternogo-testuvannya-z-matematiki-ta-informatiki-70489.html. — Назва з екрана. — Дата звернення: 08.04.2020.

.: Розділ: Педагогіка. Психологія :: 7.04.2020 20.19.07 :.
.: Національна бібліотека України для дітей :.
   

Generated in 0.15484 seconds