Віртуальна бібліографічна довідка. Об'єднана довідкова служба публічних бібліотек України
     
   
     
Привіт, Гість :: Вхід
українська мова     русский язык

Ліміт запитань на сьогодні: 36 .:. Запитань у базі: 45988
   


Автор запитання: Оленка із міста: м.Одеса :: Запитання: 13518  
Оленка запитує:
Використання кисломолочних прдуктів у кондитерському виробництві
Наша відповідь:
1. http://refer.org.ua/component/option,com_docman/task,doc_details/gid,14606/

2. http://www.referatik.com.ua/referat/15/1225/?vote_act=archive&voting_id=15

3. http://ua.textreferat.com/referat-1396.html

4. Бутейкис, Нина Григорьевна
Технология приготовления мучных кондитерских изделий : [Учеб. для сред. ПТУ] / Н. Г. Бутейкис, А. А. Жукова. - 2-е изд., перераб. и доп. - М. : Экономика, 1984. - 255 с.

5. Бутенко, Лидия Александровна
Технология приготовления кондитерских изделий : [Учеб. пособие для технол. отд-ний техникумов сов. торговли и обществ. питания] / Л. А. Бутенко, Л. Я. Ковтуненко, Ж. А. Ховикова. - К. : Вища шк., 1980. - 182 с

6. Герасимова, Ирина Васильевна
Сырье и материалы кондитерского производства [] : [Учеб. для ПТУ] / Ирина Герасимова,. - 2-е изд., перераб. и доп. - М. : Агропромиздат, 1991. - 207,[1] с. : ил. - (Сер. "Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессий"). - Библиогр.: с. 205 (6 назв.). -

7. Лурье,, Иосиф Саулович
Технология кондитерского производства : [Учеб. для сред. спец. учеб. заведений по спец. 2702 "Хлебопекар., макарон. и кондит. пр-во"] / И. С. Лурье,. - М. : Агропромиздат, 1992. - 398,[1] с.

8. Ройтер, Исаак Менашевич.
Сырье хлебопекарного, кондитерского и макаронного производств : Справочник / И. М. Ройтер, А. А. Макаренкова. - К. : Урожай, 1988. - 206,[1] с.

9. Розроблено:
“Технологія молочно-білкового напівфабрикату зі сколотини для виробництва солодких страв” – автори: Дейниченко Г.В., Юдіна Т.І., Ветров В.М.
Нова технологія призначена для викорестання у виробництві солодких структурованих страв з підвищеними показниками харчової та біологічної цінності та зниженою собівартістю. Розроблені напівфабрикати мають підвищені показники якості поряд з аналогічними продуктими на основі знежиреного кисломолочного сиру.
Собівартість продукції за новою технологією на 10 – 15 % нижче від аналогічних десертів на основі знежиреного кисломолочного сиру та незбираного сиру.
Технологія розроблена науковцями кафедри організації та управління якістю ресторанного господарства.
Розробка впроваджена у АТЗТ “Донецький міський молочний завод №2”, ТОВ “Ельбрус”, ТОВ “Альянс”.

.: Розділ: Техніка. Виробництво :: 16.05.2008 08.34.57 :.
.: Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д.І.Чижевського :.
   

Generated in 0.186943 seconds