Допоможіть будь ласка знайти відповідь на питання "Типові порушення приймання худоби, переробки та оеалізації м`яса". Зазначена тема викликає великі труднощі. Дякую за співробітництво.
Доброго дня, Катерино!
Перегляньте, будь ласка, такі посилання:
http://www.nauu.kiev.ua/book/Roz_18/Gl_18_6/Gl_18_6.html
http://test.minagro.gov.ua/veterinary/meatinstruction.php3
http://agroua.net/processing/quality/index.php?docid=3
http://www.dtkt.com.ua/debet/ukr/2001/14/14pr5.html
http://refer.org.ua/component/option,com_docman/task,doc_details/gid,14607
1. Кваша, С. М. Конкурентоспроможність виробництва яловичини на зовнішньому ринку [Текст] / Кваша С.М., Жемойда О.В. // Економіка АПК. - 2003. - № 5. - С. 121-126.
2. Милейко, Я. Ковбаси багато, шинки багато... [Текст] / Я. Милейко // Пропозиція. - 2004. - N5. - С. 28-29.
3. Моісеєва, М. Чи ввозитимуть м'ясо з Польщі? [Текст] / М. Моісеєва // Пропозиція. - 2006. - N6. - С. 30-31.
4. Молчанова, Т. Рівняння на передових: Досвід роботи акціонерного товарництва закритого типу "Луганськм'ясопром" [Текст] / Т. Молчанова, Г. Монастирський, М. Геймор // Пропозиція. - 2004. - N8/9. - С. 89-91.
Хай щастить!