Виртуальная библиографическая справка. Объединенная справочная служба публичных библиотек Украины
     
   
     
Привет, Гость :: Вход
українська мова     русский язык

Лимит вопросов на сегодня: 35 .:. Вопросов в базе: 46136
   


Автор вопроса: RePrins из города: Kiev :: Вопрос: 15596  
RePrins спрашивает:
Матеріал на тему: Отримання вершкового масла способом сколочення вершків, стандартні показники якості масла. В мережі інтернет.
Наш ответ:
1.http://www.medved.kiev.ua/arh_nutr/art_2006/n06_3_11.htm
ДСТУ 4399:2005 "Масло вершкове" та ДСТУ 4445:2005 "Спреди та суміші жирові"

2.http://www.refine.org.ua/pageid-5008-2.html
Товарознавча оцінка асортименту та якості вершкового масла

3.http://referat.atlant.ws/?set=referat&mc=15&cm=1244
Товарознавча оцінка асортименту та якості вершкового масла

4.http://lib.search.ua/dekanat.php?do=ref-view&ref_id=6702&subj_id=51&mode=title&ofs=0

5.http://ua.textreferat.com/referat-1855-4.html
ВИРОБНИЦТВО МАСЛА

6.http://uk.wikipedia.org/wiki/Масло_вершкове
7.http://www.temp.com.ua/ua/milk/milk.htm
МАСЛОВИГОТОВЛЮВАЧ
Л5-ОМН
Призначений для вироблення всіх сортів вершкового масла методом періодичного збивання. Кількість масла,одержуваного за цикл (у залежності від жирності вершків) 140-200 кг; геометрична місткість 1000 л; максимальний обсяг завантаження ємності 450 л; тривалість технологічного циклу 2,5 год; кількість швидкостей обертання барабана 2; номінальна потужність 2,5/2,8 кВт; споживана електроенергія за цикл 2,5 квт/год; габаритні розміри 2050x1600x1900 мм; маса 800 кг.


Масло виробляють двума засобами: збиванням вершків у масловиго-тівниках і поточним з високожирних вершків.

.: Раздел: Техника. Производство :: 25.01.2009 00.02.01 :.
.: Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д.І.Чижевського :.
   

Generated in 0.16732 seconds