Віртуальна бібліографічна довідка. Об'єднана довідкова служба публічних бібліотек України
     
   
     
Привіт, Гість :: Вхід
українська мова     русский язык

Ліміт запитань на сьогодні: 36 .:. Запитань у базі: 45734
   


Автор запитання: ірена атова із міста: київ :: Запитання: 24747  
ірена атова запитує:
Підкажіть будьласка як знайти інформацію стосовно теми "Пектин яблучний. Його застосування у виготовленні морозива"
Наша відповідь:
Доброго дня, ірена атова!
На жаль, більш-менш конкретної інформації за Вашим запитом знайти не вдалося. Пропонуємо Вам скористуватись інформацією у наступних джерелах:
ДСТУ ISO 7328:2005. Морозиво на молочній основі та суміші для морозива. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод) (ISO 7328:1999, IDT) : пер. з англ. — Чин. від 01.07.2007. — К.: Держспоживстандарт України, 2007. — IV, 12 с., включ. обкл. — (Національний стандарт України).
ДСТУ 4733:2007. Морозиво молочне, вершкове, пломбір. Загальні технічні умови — Чин. від 01.01.2008. — К.: Держспоживстандарт України, 2007. — III, 24 с., включ. обкл. — (Національний стандарт України).
ДСТУ 4735:2007. Морозиво з комбінованим складом сировини. Загальні технічні умови — Чин. від 01.01.2008. — К.: Держспоживстандарт України, 2007. — III, 24 с., включ. обкл. — (Національний стандарт України).
ДСТУ 4734:2007. Морозиво плодово-ягідне, ароматичне, щербет, лід. Загальні технічні умови — Чин. від 01.01.2008. — К.: Держспоживстандарт України, 2007. — III, 25 с. — (Національний стандарт України).
Енергозбережна технологія яблучного пектину і пектинопродуктів // Наукові праці. — К., 2002. — N13. — С.63–65.
Класифікатор трудових процесів виробництва молочних продуктів та морозива / [В.В.Вітвіцький та ін.]; Укр. НДІ продукт. агропром. комплексу М-ва аграр. політики України. — К.: НДІ «Украгропромпродуктивність», 2007. — 37 с.: табл. — (Бібліотека спеціаліста АПК «Економічні нормативи»).
Свідло К. В. Технологія морозива на основі плодово-ягідних кріоконцентратів // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі. — Х., 2003. — Ч.1. — С.156–161.
Технологія морозива : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / І. І. Бартковський [та ін.]; М-во освіти і науки україни, Нац. ун-т харч. технологій [та ін.] — К.: Фенікс, 2010. — 246 с.
http://ua-referat.com/Морозиво
http://otherreferats.allbest.ru/marketing/00099658_0.html
... та звернутися до бібліотек Вашого міста.

.: Розділ: Поза умовами довідки :: 5.07.2011 21.59.31 :.
.: Національна бібліотека України для дітей :.
   

Generated in 0.238419 seconds