Віртуальна бібліографічна довідка. Об'єднана довідкова служба публічних бібліотек України
     
   
     
Привіт, Гість :: Вхід
українська мова     русский язык

Ліміт запитань на сьогодні: 36 .:. Запитань у базі: 46082
   


Автор запитання: Ольга із міста: Львів :: Запитання: 27136  
Ольга запитує:
Добрий вечір!Допоможіть найти матеріал на тему "Санітарно-гігієнічні вимоги до приміщень закладів ресторанного господарства".Дуже Вам дякую.
Наша відповідь:
Шановна Ольго! На Ваш запит пропонуємо наступні джерела:

1) Іванова О. В. Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства : підручник / О. В. Іванова, Т. В. Капліна. – Суми : Уні¬верситетська книга, 2010. – 399 с.

2) Педенко А. И. Гигиена и санитария общественного питания / А. И. Педенко, И. В. Лерина, Б. И. Белицкий . – М. : Экономика, 1991 . – 270 с.

3) Правила охорони праці для підприємств громадського харчування. НПАОП 55.0-1.02-96. – К: «Основа», 2007. – 110 с.

4) http://www.bestpravo.ru/sssr/gn-instrukcii/s8r.htm

5)http://www.novostioede.ru/article/trebovanija_sanitarnyh_pravil_dla_predprijatij_obshhestvennogo_pitanija/

6) http://www.medichelp.ru/posts/view/2363

7) http://uchebnik.kz/gigiena-potrebitelskih-tovarov/

8) http://document.ua/docs/tdoc20014.php

.: Розділ: Екологія. Охорона природи :: 24.02.2012 18.10.05 :.
.: Бібліотека Полтавського університету економіки і торгівлі :.
   

Generated in 0.158954 seconds