Добрий вечір!Допоможіть найти матеріал на тему "Санітарно-гігієнічні вимоги до приміщень закладів ресторанного господарства".Дуже Вам дякую.
Шановна Ольго! На Ваш запит пропонуємо наступні джерела:
1) Іванова О. В. Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства : підручник / О. В. Іванова, Т. В. Капліна. – Суми : Уні¬верситетська книга, 2010. – 399 с.
2) Педенко А. И. Гигиена и санитария общественного питания / А. И. Педенко, И. В. Лерина, Б. И. Белицкий . – М. : Экономика, 1991 . – 270 с.
3) Правила охорони праці для підприємств громадського харчування. НПАОП 55.0-1.02-96. – К: «Основа», 2007. – 110 с.
4)
http://www.bestpravo.ru/sssr/gn-instrukcii/s8r.htm
5)
http://www.novostioede.ru/article/trebovanija_sanitarnyh_pravil_dla_predprijatij_obshhestvennogo_pitanija/
6)
http://www.medichelp.ru/posts/view/2363
7)
http://uchebnik.kz/gigiena-potrebitelskih-tovarov/
8)
http://document.ua/docs/tdoc20014.php