Виртуальная библиографическая справка. Объединенная справочная служба публичных библиотек Украины
     
   
     
Привет, Гость :: Вход
українська мова     русский язык

Лимит вопросов на сегодня: 34 .:. Вопросов в базе: 45835
   


Автор вопроса: Марія из города: Львів :: Вопрос: 29166  
Марія спрашивает:
допоможіть знайти іформацію на тему:Планування виробничої програми ресторанних підприємств.
Наш ответ:
Доброго дня, Маріє!
Перегляньте, будь ласка, такі посилання:
http://conf-cv.at.ua/forum/39-192-1
Ляхова І. ПЛАНУВАННЯ ВИРОБНИЧОЇ ПРОГРАМИ ПІДПРИЄМСТВА ЗА УМОВ РИНКОВОЇ ЕКОНОМІКИ
http://eprints.kname.edu.ua/11198/1/МР_до_практичних_занять_Оперативне_планування_виробництва_з_РМ.pdf
Методичні вказівки до практичних занять з дидактичним забезпеченням з теми “ОПЕРАТИВНЕ ПЛАНУВАННЯ ВИРОБНИЦТВА НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ГОТЕЛЬНИХ, КУРОРТНИХ І ТУРИСТСЬКИХ
КОМПЛЕКСІВ” з дисципліни «Ресторанний менеджмент»
http://5ka.at.ua/load/ekonomika_pidpriemstva/virobnicha_potuzhnist_ta_propuskna_spromozhnist_pidpriemstva_restorannogo_gospodarstva_kursova_robota/19-1-0-4043
Виробнича потужність та пропускна спроможність підприємства ресторанного господарства
http://kamvpu.at.ua/_ld/0/6____.pdf
Костючик С.Л., Мельник Н.І., Калиновський В.О. Організація підприємств та обслуговування. Розділ 2. Організація виробництва на підприємствах ресторанного господарства
1. Архіпов, В. В. Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства [Текст] : навчальний посібник для вузів / В. В. Архіпов, В. А. Русавська. - К. : Центр учбової літератури, 2009. - 342 с.

2. Архіпов, В. В. Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [Текст] : Навч. посібник для студ. вузів / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова. - К. : Фірма "Інкос" : Центр навчальної літератури, 2007. – 286 с.

3. Бойчик, І. М. Економіка підприємства [Текст] : Навч. посібник / І.М. Бойчик. - К. : Атіка, 2002. - 480 с.

4. Внутрішній економічний механізм підприємства [Текст] : навч. посібник для вузів / П. В. Круш [и др.]. - К. : Центр учбової літератури, 2008. - 206 с.

5. Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства [Текст] : підручник для вузів / ред. Н. О. П'ятницька. - 2-ге видання, перероблене та доповнене. - К. : Центр учбової літератури, 2011. - 584 с.
6. Ростовський, В. С. Системи технологій харчових виробництв [Текст] : навч. посібник для вузів / В. С. Ростовський, А. В. Колісник. - К. : Кондор, 2008. - 254 с.
Бажаємо успіхів!

.: Раздел: Техника. Производство :: 31.10.2012 14.35.55 :.
.: Центральна бібліотека ім. М.Л.Кропивницького ЦБС для дорослих м. Миколаєва :.
   

Generated in 0.155475 seconds