Привіт, Гість ::
Вхід
Ліміт запитань на сьогодні: 31 .:. Запитань у базі: 46095
Головне меню
На головну
Нове запитання
Правила
Про нас
Розширений пошук
Розділи
Література
[5884]
Загальні
[1096]
Культура. Мистецтво. Преса
[1875]
Мовознавство
[2451]
Історія
[2210]
Поза умовами довідки
[463]
Міфологія. Фольклор
[245]
Держава і право
[3103]
Ботаніка. Рослинництво
[289]
Інше
[3346]
Тексти книг
[921]
Географія. Краєзнавство
[994]
Біологія. Медицина
[678]
Енциклопедії. Словники
[78]
Комп'ютери. Телекомунікації
[716]
Театр. Кінематограф
[170]
Образотворче мистецтво
[285]
Філософія. Релігія
[734]
Зоологія. Тваринництво
[180]
Фізика. Хімія
[477]
Сценарії
[545]
Педагогіка. Психологія
[5340]
Техніка. Виробництво
[592]
Математика
[484]
Етика. Естетика
[222]
Астрономія. Космонавтика
[80]
Екологія. Охорона природи
[673]
Фізкультура. Спорт
[338]
Освіта
[1725]
Музика
[243]
Соціологія
[463]
Економіка. Фінанси
[7462]
Бібліотеки. Архіви
[1465]
Авіація. Повітроплавство
[80]
Туризм
[108]
УДК в бібліотеках для дітей
[75]
Євродовідка
[4]
Лінки
Віртуальні довідки
Національна
бібліотека України
ім. В.І. Вернадського
Національна
бібліотека України
ім. Ярослава Мудрого
Публічна
бібліотека
імені Лесі Українки
Державна
бібліотека України
для юнацтва
Пошукові сервери
Google
Бібліотечні каталоги
Національна
бібліотека України
для дітей
Національна
бібліотека України
ім. В.І. Вернадського
Національна
бібліотека України
ім. Ярослава Мудрого
Версія для друку
Автор запитання: Павло із міста: Жмеринка :: Запитання: 31341
Павло запитує:
Добридень допоможіть знайти інформацію: Вирощування скороспілого м'ясо-вовняного вівчарства презинтація, веб сторінка. Будьласка.
Наша відповідь:
Доброго дня, Павло! Попрацюйте з наступними джерелами:
Бізнес-план підприємства з вирощування скороспілого м'ясо-вовняного вівчарства / Львів. нац. ун-т ветеринар. медицини та біотехнологій ім. С. З. Гжицького. Факультет економіки та менеджменту. – Л., 2012. – Режим доступу:
http://www.zolochiv-rda.gov.ua/sgbiznesplan/bp_sg4.doc
.
Вівчарство. Грубошерсті породи. – Режим доступу:
http://www.webfermerstvo.org.ua/tvarynnyctvo/vivcharstvo-gruboshersti-porody.php
Вівчарство. Методи розведення. – Режим доступу:
http://www.webfermerstvo.org.ua/tvarynnyctvo/vivcharstvo-metody-rozvedennja.php
Економіка вівчарства. – Режим доступу:
http://ukrefs.com.ua/201573-Ekonomika-ovcevodstva.html
Иллюстративные материалы к презентации. – Режим доступа:
https://www.google.com.ua/search?hl=ru&q=Выращивание скороспелых мясо-шерстных овец&bav=on.2,or.r_cp.r_qf.&biw=1024&bih=653&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=1thnUbt7iNe0Bqe7gNgM#q=Выращивание скороспелых мясо-шерстных овец&um=1&hl=ru&tbm=isch&source=lnt&tbs=itp:photo&sa=X&ei=otlnUdixL8jwtQaY-YHABg&ved=0CD8QpwUoAg&bav=on.2,or.r_cp.r_qf.&bvm=bv.45175338,d.Yms&fp=c977d628212ad32c&biw=1024&bih=653
Літнє утримання овець. – Режим доступу:
http://ua-referat.com/Літнє_утримання_овець
Методы создания популяций мясошерстных овец в Ростовской области : науч.-практ. рек. – Режим доступа:
http://www.don-agro.ru/FILES/NAUKA/REK/ZHIVOTN/Ovcevodstvo.doc
Мясо-шерстные породы тонкорунных овец. – Режим доступа:
http://fly-game.ru/myaso-sherstnye-porody-tonkorunnyx-ovec
Полутонкорунное овцеводство (часть 2). – Режим доступа:
http://www.okade.ru/ovcevodstvo-i-kozovodstvo/3214-polutonkorunnoe-ovcevodstvo-chast-2.html
Презентация на тему «Овцеводство». – Режим доступа:
http://www.myshared.ru/slide/201336/
#
Технологія утримання овець та отримання продукції в тонкоруннім вівчарстві. – Режим доступу:
http://ukrefs.com.ua/page,2,32456-Tehnologiya-soderzhaniya-ovec-i-poluchenie-produkcii-v-tonkorunnom-ovcevodstve.html
Товарознавча характеристика забійних тварин. – Режим доступу:
http://bibliofond.ru/view.aspx?id=13360
Царська вівця. – Режим доступу:
http://www.webfermerstvo.org.ua/tvarynnyctvo/carska-vivcja.php
Эффективность разведения овец мясошерстного направления. – Режим доступа:
http://bibliofond.ru/view.aspx?id=434392
.: Розділ:
Зоологія. Тваринництво
:: 12.04.2013 12.05.11 :.
.:
Крымская республиканская детская библиотека им. В.Н. Орлова
:.
Generated in 0.157942 seconds