Віртуальна бібліографічна довідка. Об'єднана довідкова служба публічних бібліотек України
     
   
     
Привіт, Гість :: Вхід
українська мова     русский язык

Ліміт запитань на сьогодні: 34 .:. Запитань у базі: 45986
   


Автор запитання: Наталія із міста: Вінниця :: Запитання: 32362  
Наталія запитує:
Добрий день. Допоможіть знайти матеріал на тему:"Холодний цех спеціалізованого ресторану". Дякую
Наша відповідь:
Доброго дня, Наталія!
Сайти до теми:
Організація ресторанного господарства. Режим доступу:
http://tourlib.net/books_ukr/arhipov2.htm
Особливості обслуговування споживачів у спеціалізованих підприємствах ресторанного господарства. Режим доступу:
http://www.bestreferat.ru/referat-132416.html
Проект холодного цеху кафе фаст-фуд на 50 місць. Режим доступу:
http://www.ukraine-diplom.com/eat/16120-proekt-xolodnogo-cexu-kafe-fast-fud-na-50-misc.html
Структура ресторанів. Режим доступу:
http://ito.vspu.net/SAIT/inst_kaf/kafedru/matem_fizuka_tex_osv/WWW/Prakt_IT/PIDSUMOK/ped_prakt_2011-2012/Tuhonenko_Oleksandr/site/3.html
Особливості організації роботи холодного цеху. Режим доступу:
http://textreferat.com.ua/referat2.php?id=1335
Проектування виробничих цехів в ресторані сибірської кухні "Перша перлина". Режим доступу:
http://bibliofond.ru/view.aspx?id=583496
Организация работы холодного цеха ресторана первого класса на 75 мест. Режим доступа:
http://www.bestreferat.ru/referat-109528.html
Организация работы холодного цеха. Режим доступа:
http://tourlib.net/books_tourism/radchenko5-12.htm
Література:
Архіпов, В. В. Організація ресторанного господарства : навч. посіб. / В. В. Архіпов. - 2-ге вид. - К.: Центр учбов. літ., 2012. - 279 с.
Белошапка, М.И. Технология ресторанного обслуживания : Учеб. пособие для учрежд. нач. проф. образования / М.И. Белошапка. - М.: ACADEMA, 2004. - 222 c.
Організація виробництва та обслуговування споживачів в закладах ресторанного господарства : Навч. посібник для студ. навч. закладів освіти І-ІІ рівнів акредитації / В.А. Антонова, М.А. Реутова, О.А. Стрілець, Л.В. Чухраєва ; Під заг. ред. В.А. Антонової. - Донецьк: ДонНУЕТ, 2008. - 320 с.
Устаткування у готельному та ресторанному господарстві : Опорний конспект лекцій курсу для студ. спец. 7.050201 "Менеджмент організацій" та ін. / Київ. нац. торговельно-екон. ун-т. - К.: КНТЕУ, 2005. - 75 с.
Червинская, А.И. Оборудование предприятий гостинично-ресторанного хозяйства : Практикум / А.И. Червинская. - Минск: БГЭУ, 2003. - 103 с.

.: Розділ: Техніка. Виробництво :: 14.10.2013 13.58.09 :.
.: Донецька обласна бібліотека для дітей :.
   

Generated in 0.157545 seconds