Віртуальна бібліографічна довідка. Об'єднана довідкова служба публічних бібліотек України
     
   
     
Привіт, Гість :: Вхід
українська мова     русский язык

Ліміт запитань на сьогодні: 34 .:. Запитань у базі: 45986
   


Автор запитання: Артем із міста: Полтава :: Запитання: 32545  
Артем запитує:
Доброго дня!Допоможіть ,будь ласка знайти інформацію по білковим препаратам з харчових добавок!"
Наша відповідь:
Доброго дня, Артеме!
Пропонуємо Вам переглянути наступні джерела:
Біологічно активні речовини і харчові добавки [Текст] : навч. посіб. для студ. всіх форм навчання спец. "Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів" та "Промислова біотехнологія" / [Л. В. Кричковська та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х. : НТУ "ХПІ", 2012. - 97 с.
Вплив харчових добавок із різним механізмом дії на структурно-функціональний стан шлунка / Л. І. Остапченко [та ін.]; Київ. нац. ун-т ім. Т. Шевченка. — К.: Київ. ун-т, 2008. — 158 с.
Данилова О.І. Білковолігновуглеводний комплекс бобових трав: Автореф. дис... канд. хім. наук: 02.00.10 / О.І. Данилова ; НАН України. Фіз.-хім. ін-т ім. О.В.Богатського. — О., 2001. — 17 с.- http://www.irbis-nbuv.gov.ua/cgi-bin/irbis_nbuv/cgiirbis_64.exe?C21COM=2&I21DBN=ARD&P21DBN=ARD&Z21ID=&Image_file_name=DOC/2001/01doikbt.zip&IMAGE_FILE_DOWNLOAD=1
Кравченко, Михайло Федорович. Технологія продуктів з харчовими добавками рослинного походження для оздоровчого харчування : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16. / Київ. нац. торг.-екон. ун-т. — К., 2006. — 34 с.
Матеріали науково-практичної конференції «Харчові добавки, інгредієнти, БАДи: їх властивості та використання у виробництві продуктів і напоїв» : 30.06-4.07. 2003 р., м. Феодосія (Крим) / [Наук. ред. Л.П.Дерев’янко] — К., 2003. — 287 с.: іл., табл. — (Політики, науковці і виробники за оздоровлення нації).
Негру І. Ф. Технологія отримання лікопіновмісних біологічно активних добавок: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / І. Ф. Негру ; Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2010. — 20 с.- http://www.irbis-nbuv.gov.ua/cgi-bin/irbis_nbuv/cgiirbis_64.exe?C21COM=2&I21DBN=ARD&P21DBN=ARD&Z21ID=&Image_file_name=DOC/2010/10NIFBAD.zip&IMAGE_FILE_DOWNLOAD=1
Підходи до оцінки якості харчових добавок, спрямованих на корекцію харчування й регуляцію систем організму / [Ракша-Слюсарева О. А. та ін.]; М-во освіти і науки України, Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського, Каф. товарознавства і експертизи прод. товарів. — Донецьк: ДонНУЕТ, 2010. — 192 с.
Харчові добавки : Довідник. / [Упоряд. Тимошенко В.С.; За заг. ред. Іванова В.Л.] — Львів: Леонорм, 2002. — 142 с.: табл. — (Нормативна база підприємства).
Шпирко Т.В. Розробка біотехнології переробки зернової сировини в харчові добавки: Автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Т.В. Шпирко ; Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2003. — 18 с.- http://www.irbis-nbuv.gov.ua/cgi-bin/irbis_nbuv/cgiirbis_64.exe?C21COM=2&I21DBN=ARD&P21DBN=ARD&Z21ID=&Image_file_name=DOC/2003/03stvshd.zip&IMAGE_FILE_DOWNLOAD=1
15.7.4.3. Получение белковых препаратов для пищевых целей- http://chemanalytica.com/book/novyy_spravochnik_khimika_i_tekhnologa/06_syre_i_produkty_promyshlennosti_organicheskikh_i_neorganicheskikh_veshchestv_chast_II/5416
Л. БАЛЬ-ПРИЛИПКО. Про якість, безпеку та фальсифікацію продуктів харчування- http://archive.nbuv.gov.ua/portal/chem_biol/Piapk/2010_1/10lvbfpe.pdf
http://www.dissercat.com/content/primenenie-belkovykh-preparatov-chechevitsy-v-tekhnologii-myasnykh-produktov
http://www.rucont.ru/file.ashx?guid=74da730d-03ec-40d4-803d-d25084659446
http://www.hduht.edu.ua/News/t_k_23.03/1/s3.pdf
http://rae.ru/fs/?section=content&op=show_article&article_id=7778069
http://www.meat-milk.ru/milk/articles/1/view/183.html
http://www1.asau.ru/doc/nauka/vestnik/2010/4/Processing_Anikeeva.pdf.
Список літератури-http://mgutm.ru/graduates-and-doctors/05.18.07.php

.: Розділ: Техніка. Виробництво :: 29.10.2013 18.52.00 :.
.: Національна бібліотека України для дітей :.
   

Generated in 0.159571 seconds