Доброго дня.
Допоможіть, будь ласка, з літературою для курсової роботи на тему "Сучасні риси диверсифікації послуг з харчування туристів". Дякую.
Доброго дня, Ірино!
Пропонуємо Вам переглянути наступні джерела:
Абрамов В. В. Історія туризму : підруч. для студ. спец. ”Менеджмент організацій” (Менеджмент готел., курорт. і турист. сервісу), ”Туризм”, ”Готельне господарство” / В. В. Абрамов, М. В. Тонкошкур ; М-во освіти і науки України, Харк. нац. акад. міськ. госп-ва. — Х. : ХНАМГ, 2010. — 293 с.
Аветисова А. О. Підприємства харчування в системі туризму / А. О. Аветисова, С. В. Сорока ; Донец. держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2002. - 164 c.
Бєлікова М. В. Актуальні проблеми та перспективи розвитку туристичного і готельно-ресторанного бізнесу в Запорізькому регіоні : монографія / М. В. Бєлікова, Р. С. Вертегел, Д. Д. Гурова, М. В. Гудзь, С. М. Журавльова; ред.: В. М. Зайцева; Запоріз. нац. техн. ун-т. - Запоріжжя : ЛІПС, 2012. - 399 c.
Галасюк С. С. Стандартизація, сертифікація туристичних послуг та ліцензування туристичної діяльності : навч. посіб. / С. С. Галасюк ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Одес. держ. екон. ун-т. — О.: Астропринт, 2011. — 207, [1] с.
Винниченко І. І. Середовище турбізнесу : навч. посіб. / І. І. Винниченко ; Київ. нац. ун-т ім. Т.Шевченка. - К. : Академперіодика, 2006. - 220 c.
Волошенко С. С. Засади менеджменту підприємницької діяльності у сфері сільського туризму / С. С. Волошенко // Науковий вісник Мукачівського державного університету. Сер. : Економіка. - 2014. - Вип. 2. - С. 43-46. – Режим доступу:
http://msu.edu.ua/visn/arhive/002/10.pdf.
Ганієва А. К. Організація і технологія обслуговування у сфері готельних, курортних і туристичних послуг [Текст] : навч. посіб. / А. К. Ганієва, Г. О. Пегушина ; Крим. екон. ін-т ДВНЗ "КНЕУ ім. В. Гетьмана". - Сімф. : Кримнавчпеддержвидав, 2012. - 276, [1] с.
Гарбар Г. А. Розвиток соціокультурного інституту гостинності в українському туризмі 60-х - 80-х рр. ХХ століття (на матеріалі Миколаївської області) : монографія / Г. А. Гарбар ; Київ. нац. ун-т культури і мистец. - Миколаїв, 2007. - 268 c.
Гарбар Г. А. Сфера гостинності Миколаївщини у першій половині 1980-х років: послуги закладів розміщення і харчування туристів // Ґілея. — К., 2007. — Вип. 8. — С. 252-258.
Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах : зб. наук. пр. / ред.: М. І. Пересічний ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2001. - 237 c.
Іванунік В. Оцінка рівня розвитку туристичної інфраструктури в системі закладів громадського харчування (на прикладі Чернівецької області) // Науковий вісник. — Чернівці, 2011. — Географія. — С. 105-108.
Кифяк В. Ф. Організація туризму : навч. посіб. / В. Ф. Кифяк. — Чернівці : Книги – XXI, 2008. — 343 с.
Куценко В. І. Диверсифікація ринку туристичних послуг в Україні як передумова підвищення їх конкурентоспроможності [Електронний ресурс] / В. І. Куценко // Економіка. Управління. Інновації . - 2011. - № 1. - Режим доступу:
http://nbuv.gov.ua/j-pdf/eui_2011_1_15.pdf.
Мальська М.П. Міжнародний туризм і сфера послуг/ М.П. Мальська, Н.В. Антонюк., Н.М. Ганич. – К.: Знання, – 2008. – 662 с.
Мунін Г. Б. Маркетинг туризму : екон.-організац. аспекти / Г. Б. Мунін, В. О. Лук’янов, В. В. Гарагонич; під заг. ред. В. О. Лук’янова. — К. : Кондор, 2011. — 429 с.
Проблеми управління підприємствами торгівлі та ресторанного бізнесу в умовах інноваційного розвитку [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 19 жовт. 2011 р. / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі [та ін.] ; [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.]. - Х. : ХДУХТ, 2011. - 314 с.
Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : зб. наук. пр.: у 2 ч. Ч. 2, т. 2 / ред.: О. І. Черевко; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2004. - 396 c.
Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах : зб. наук. пр. / ред.: М. І. Пересічний ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2003. - 301 c.
Сокол Т. Г. Організація обслуговування в готелях і туристичних комплексах [Текст] : підруч. для вищ. навч. закл. / Т. Г. Сокол. - К. : Альтерпрес, 2009. - 447 с.
Туристичний бізнес : нормат. док.: довід.: у 2 т. Т. 1 / ред.: В. Л. Іванов ; упоряд.: Н. Р. Крутяк. - Л. : Леонорм, 2004. - 294 c. - (Нормат. база п-ва).
Шевченко Р. Ю. Екологічна безпека споруд туристичного обслуговування (на прикладі об’єктів готельно-ресторанного господарства) [Електронний ресурс] / Р. Ю. Шевченко // Екологічна безпека. - 2014. - Вип. 1. - С. 20-24. - Режим доступу:
http://nbuv.gov.ua/j-pdf/ekbez_2014_1_5.pdf.
Штереверя А. В. Організація туристських послуг : конспект лекцій / А. В. Штереверя, Н. А. Дехтяр ; Харк. нац. екон. ун-т. - Х., 2009. - 222 c.