Доброго дня, Богдано!
Для Вас наступна інформація:
1. Вплив харчування на здоров'я людини [Текст] : підручник / В. П. Пішак [та ін.] ; ред. М. М. Радько. - Чернівці : Книги-ХХІ, 2006. - 500 с.
2. KuBus-38: Тема: Правый радикализм, общество, молодежь. Общество, питание, экология: Фильм 1: Гражданские инициативы в борьбе с правым радикализмом; Фильм 2: Продукты питания: Кризис как повод для переосмысления? [Микроформа] : научно-популярная литература. - [S. l.] : Inter Nationes, 2001. - 1 видеокассета.
3. Литвинова, Г. О. Гігієна з основами екології [Текст] / Г. О. Литвинова. - К. : Здоров'я, 1999. - 368 с.
4. Павлоцька, Л. Ф. Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів [Текст] : навчальний посібник для вузів / Л. Ф. Павлоцька, Н. В. Дуденко, Л. Р. Димитрієвич. - Суми : Універсітетська книга, 2007. - 441 с.
5. Припутина, Л. С. Пищевые продукты в питании человека [Текст] / Л. С. Припутина, В. Б. Белоцкая. - К. : Здоров'я, 1984. - 96 с.
6. Рабинович, А. М. Здоровое питание [Текст] / А.М.Рабинович, Г.И.Поскребышева. - М. : Олма-Пресс Инвест, 2003. - 224 с.
7. Розанов, Б. Г. Основы учения об окружающей среде [Текст] : научно-популярная литература / Б.Г. Розанов. - М. : Издательство Московского университета, 1984. - 376 с.
8. Сирохман, І. В. Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення [Текст] : навчальний посібник для вузів / І. В. Сирохман, В. М. Завгородня. - К. : Центр учбової літератури, 2009. - 544 с.
9. Стан світу [Текст] : доповідь Інституту Всесвітнього Спостереження про прогрес до сталого суспільства / Л. Браун [та ін.] ; ред.: В. Вовк, С. Семенець, Т. Яхеєва. - К. : Інтелсфера, 2000. - 312 с.
10. Екологія та природні багатства України. Загальноукраїнський проект [Текст]. Вип. 3. - К. : Новий світ, 2006. - 279 с.
* * *
1. Витренко, В. Экология семьи [Текст] : Живи в гармонии с природой! / В. Витренко // Единственная. - 2009. - N 8. - С. 77-85.
2. Владимиров, И. Экозащита продовольственных культур [Текст] / И. Владимиров // Экология и жизнь. - 2009. - N 1. - С. 92.
3. Гаппаров, М. М. Да будет пища твоя... [Текст] / М. М. Гаппаров // Экология и жизнь. - 2007. - N 7. - С. 64-66.
4. Гуліч, М. П. Сучасні підходи до гігієнічної оцінки функціональних продуктів харчування / М. П. Гуліч, О. В. Ященко // Екологічний Вісник. - 2006. - № 6. - С. 15-16.
5. Джурка, Г. Ф. Вплив нітратів харчових продуктів на здоров’я людини [Текст] / Г. Ф. Джурка // Экология плюс. - 2009. - N 6. - С. 27-28.
6. Зарубіна, Н. Їсти чи не їсти? Питання риторичне [Текст] : радіаційне забруднення їстівних грибів на території Київської області / Н. Зарубіна // Надзвичайна ситуація. - 2013. - N 6. - С. 50-52.
7. Калинченко, Н. Экохлеб с биомаслом [Текст] / Н. Калинченко, Е. Фабрикова, П. Боев // Здоровье-1. - 2007. - N 7/8. - С. 10-15.
8. Колбаса "от кутюр", или Производственная необходимость [Текст] // Экология и жизнь. - 2006. - N1. - С. 73-75.
9. Корзун, В. Н. Вимоги до якості харчування населення в умовах екологічного неблагополуччя / В. Н. Корзун // Екологічний Вісник. - 2006. - № 6. - С. 10-14.
10. Кощій, О. В. Проблеми виготовлення екологічно чистих продуктів харчування в Україні [Текст] / О. В. Кощій // Маркетинг в Україні. - 2007. - N 3. - С. 40-44.
11. Марголина, А. Высокая цена дешевого мяса [Текст] / А. Марголина // Экология и жизнь. - 2009. - N 5. - С. 84-89.
12. Марголина, А. Нужны ли здоровья биологически активные добавки? [Текст] / А. Марголина // Наука и жизнь. - 2008. - N 7. - С. 77-80.
13. Мешков, А. Пища Франкенштейна [Текст] / А. Мешков // Природа и Человек. XXI век. - 2008. - N 6. - С. 47-49.
14. Радзевич, Е. Что такое БИО-органические продукты. [Текст] / Е. Радзевич // Здоровье-1. - 2005. - N7/ 8. - С. 62-63.
15. Селиверстова, И. В. Меню против мутаций. Экология и функциональное питание [Текст] / И. В. Селиверстова // ЭКОЛОГИЯ И ЖИЗНЬ. - 2005. - N6. - С. 74-76.
16. Ситнік, О. І. Ризики харчування генетично модифікованими продуктами [Текст] / О. І. Ситнік // Екологічний вісник. - 2008. - N 4. - С. 31-32.
17. Суравегина, И. Т. Человек в паутине экологических связей [Текст] : [Из цикла "Здоровье человека как экологическая проблема"] / И.Т. Суравегина // Экология и жизнь. - 2006. - N7. - С. 32-36.
18. Трифонова, Т. А. Нитраты в пище и воде [Текст] / Т. А. Трифонова, С. М. Чеснокова, О. Н. Рязанцева // Экология и жизнь. - 2009. - N 6. - С. 80-84.
19. Ярчак, В. Екологічна безпека продуктів харчування [Текст] / В. Ярчак // Підприємництво, господарство і право. - 2009. - N 5. - С. 100-103.
http://elar.fizmat.tnpu.edu.ua/bitstream/handle/123456789/79/brochure_Busko.pdf?sequence=1
Екологія і харчування
http://library.kr.ua/orhus/harch.html
Безпека харчових продуктів
http://neonatology.narod.ru/gygiene/nutrition/eat1.htm
ХАРЧУВАHHЯ ЯК ФАКТОР ЗДОРОВ’Я. ЕКОЛОГІЧНІ ПРОБЛЕМИ ХАРЧУВАННЯ. НАУКОВІ ОСНОВИ РАЦIОHАЛЬHОГО ХАРЧУВАHHЯ
Успіхів та на все добре!