Доброго дня, допоможіть будь ласка підібрати інформацію на тему "Організація рекреаційного обслуговувааня у готелі категорії 5*". Дякую.
Доброго дня, Юлія!
Пропонуємо Вам переглянути наступні джерела інформації:
Архіпов В. В. Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства: підручник / В. В. Архіпов, В. А. Русавська – К.: Центр учбової літератури, 2009. – 342 с.
Белошапка М. И. Технология ресторанного обслуживания Издательство: "Академия": 2006 – 224 с.
Волков Ю. Ф. Технология гостиничного обслуживания / Ю. Ф. Волков. - Ростов-на-Дону: Феникс, 2003. – 384 с. - (Учебники, учебные пособия).
Засоби розміщення готельного типу -
http://pidruchniki.com/12461220/turizm/zasobi_rozmischennya_gotelnogo_tipu
Інструкція про умови і правила здійснення підприємницької діяльності, пов'язаної з наданням туристичних послуг, та контролю за їх дотриманням. -
http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/z0429-96
Устаткування закладів ресторанного господарства / І. О. Конвісер, Г. А. Бублик, Т. Б. Паригіна, Ю. М.Григор’єв. - К.: КНТЕУ, 2005.
Організація готельного обслуговування -
http://pidruchniki.com/1584072017293/turizm/organizatsiya_gotelnogo_obslugovuvannya
Мальська М. П. Організація готельного обслуговування. -
http://westudents.com.ua/glavy/92036-835-uporyadkuvannya-jitlovogo-nomera-v-gotelyah.html
Організація обслуговування в підприємствах ресторанного господарства: підручн. для ВУЗів / за ред. проф. Н. О. Пятницької. – К.: Київ. нац. ун-т, 2005. – 632 с.
Руденко В. П.Основи готельної справи. -
http://westudents.com.ua/knigi/611-osnovi-gotelno-spravi-rudenko-vp.html
http://tourlib.net/books_ukr/velychko10-2.htm
http://eprints.kname.edu.ua/25283/1/КЛ РК+ТРУ печ 2010.pdf