Віртуальна бібліографічна довідка. Об'єднана довідкова служба публічних бібліотек України
     
   
     
Привіт, Гість :: Вхід
українська мова     русский язык

Ліміт запитань на сьогодні: 34 .:. Запитань у базі: 45737
   


Автор запитання: Галина із міста: Полтава :: Запитання: 37715  
Галина запитує:
Здравствуйте, подскажите, пожалуйста, литературу по использованию дистиллятов (конденсатов) ароматических веществ в пищевой промышленности. Дистилляты (конденсаты) получают путем перегонки из плодов, пюре, соков. Как их потом используют?
Наша відповідь:
Доброго дня, Галино!
Пропонуємо Вам переглянути наступні джерела:
Арсеньева О. П. Анализ работы пластинчатого подогревателя сахарного сока с учетом отложений [Електронний ресурс] / О. П. Арсеньева, Т. Г. Бабак, П. А. Капустенко, Г. Л. Хавин // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 41(2). - С. 173-177. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/j-pdf/Np_2012_41(2)__40.pdf.
Гунько С. М. Комплексна мембранна технологія концентрування яблучного соку : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.17.18 / С. М. Гунько ; Нац. ун-т "Києво-Могил. акад.". - К., 2002. - 16 c. - Режим доступу: http://www.irbis-nbuv.gov.ua/cgi-bin/irbis_nbuv/cgiirbis_64.exe?C21COM=2&I21DBN=ARD&P21DBN=ARD&IMAGE_FILE_DOWNLOAD=1&Z21ID=&Image_file_name=DOC/2002/02gsmkys.zip.
Данилова К. О. Розробка каталітичного способу очистки діоксиду вуглецю при його утилізації з газів спиртового бродіння : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.07 / К. О. Данилова ; Укр. держ. ун-т харч. технологій. - К., 1999. - 19 c. - Режим доступу: http://www.irbis-nbuv.gov.ua/cgi-bin/irbis_nbuv/cgiirbis_64.exe?C21COM=2&I21DBN=ARD&P21DBN=ARD&IMAGE_FILE_DOWNLOAD=1&Z21ID=&Image_file_name=DOC/1999/www.nbuv.gov.ua.
Змієвський Ю. Г. Дослідження процесу контактної мембранної дистиляції в процесі виробництва лактози / Ю. Г. Змієвський, В. Г. Мирончук, Д. Д. Кучерук // Харч. пром-сть. - 2011. - № 10/11. - С. 291-296.
Змієвський Ю. Г. Застосування електродіалізу і мембранної дистиляції в процесі переробки молочної сироватки : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Ю. Г. Змієвський; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 21 c. - Режим доступу: http://www.irbis-nbuv.gov.ua/cgi-bin/irbis_nbuv/cgiirbis_64.exe?C21COM=2&I21DBN=ARD&P21DBN=ARD&IMAGE_FILE_DOWNLOAD=1&Z21ID=&Image_file_name=DOC/2010/10zygpms.zip.
Корж Є. Г. Вдосконалення технологічних процесів в установках отримання криптоноксенонового концентрату : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.05.14 / Є. Г. Корж; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2014. - 20, [1] c.
Ліпєц А. А. Використання природного цеоліту-кліноптилоліту для деамонізації конденсатів сокових парів / А. А. Ліпєц, В. О. Малишев // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2011. - № 37/38. - С. 59-63.
Луканін О. С. Технологічна оцінка сортів яблук на придатність їх для виробництва плодових дистилятів [Електронний ресурс] / О. С. Луканін, Н. Б. Мельник, С. М. Чухіль // Вісник аграрної науки. - 2013. - № 7. - С. 65-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/j-pdf/vaan_2013_7_17.pdf.
Малишев В. О. Розроблення способів декальцинації соку другої сатурації кліноптилолітами : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / В. О. Малишев; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 20 c.
Омар Саїд Ахмед Мохамед Ахмед. Теплообмін при випарюванні в ротаційному термомеханічному агрегаті : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Омар Саїд Ахмед Мохамед Ахмед; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2011. - 19 c. - Режим доступу: http://www.irbis-nbuv.gov.ua/cgi-bin/irbis_nbuv/cgiirbis_64.exe?C21COM=2&I21DBN=ARD&P21DBN=ARD&IMAGE_FILE_DOWNLOAD=1&Z21ID=&Image_file_name=DOC/2011/11OSARTA.zip.
Паламарчук І. П. Тепломасообмінні процеси та обладнання переробного та харчового виробництва : навч. посіб. Ч. 2 / І. П. Паламарчук, П. С. Берник, З. А. Стоцько, В. В. Яськов, І. А. Зозуляк ; Наук.-метод. центр вищ. освіти М-ва освіти і науки України. - Л. : Бескид Біт , 2006. - 368 c.
Силка І. М. Удосконалення технології ароматизаторів з ефіроолійної сировини для харчових продуктів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / І. М. Силка; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2011. - 20 c.
Титов С. В. Дослідження і розробка процесу конверсії шламу дистиляції у виробництві кальцинованої соди з метою вироблення карбонатної сировини для синтезу цементного клінкеру : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.05.13 / С. В. Титов ; Харк. держ. політехн. ун-т. - Х., 1998. - 26 c. - Режим доступу: http://www.irbis-nbuv.gov.ua/cgi-bin/irbis_nbuv/cgiirbis_64.exe?C21COM=2&I21DBN=ARD&P21DBN=ARD&IMAGE_FILE_DOWNLOAD=1&Z21ID=&Image_file_name=DOC/1998/www.nbuv.gov.ua.
Фролова Н. Е. Спосіб імітованої дистиляції - раціональна основа фракційної перегонки ефірних олій / Н. Е. Фролова, А. І. Українець, І. М. Силка // Харч. пром-сть. - 2009. - № 8. - С. 96-99.
Чагайда А. О. Інтенсифікація зброджування цукровмісних середовищ [Електронний ресурс] / А. О. Чагайда, В. А. Піддубний, І. Ф. Максименко, О. О. Бойко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 51. - С. 77-83. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/j-pdf/Npnukht_2013_51_12.pdf.
Шалугін В. С. Процеси та апарати промислових технологій : навч. посіб. / В. С. Шалугін, В. М. Шмандій; Кременчуц. держ. політехн. ун-т ім. М.Остроградського. - К. : Центр учб. л-ри, 2008. - 392 c.
Шубін О. О. Обладнання та технології харчових виробництв : темат. зб. наук. пр. Вип. 12, т. 1 / О. О. Шубін ; ред.: О. О. Шубін ; Донец. держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2005. - 218 с.

.: Розділ: Техніка. Виробництво :: 14.11.2015 09.36.58 :.
.: Національна бібліотека України для дітей :.
   

Generated in 0.63685 seconds