Автор запитання: Олена із міста: Полтава :: Запитання: 42935 |
Олена запитує:
Доброго дня! Допоможіть, будь ласка знайти літературу для написання магістерської роботи на тему " Безглютенові кондитерські вироби з використанням кокосового та рисового борошна". Дякую!
Наша відповідь:
Доброго дня, Олено! Пропонуємо Вам переглянути наступні джерела:
Губська О. Г. Целіакія. Про проблеми діагностики і лікування цієї хвороби в Україні / О. Г. Губська // Харчова та переробна промисловість. – 2008. – № 7. – С. 24–26.
Казаков Е. Д., Кретович В. Л. Биохимия зерна и продуктов его переработки / Е. Д. Казаков, В. Л. Кретович // Москва ВО «АГРОПРОМИЗДАТ» – 1989. – 363 с.
Лиман Н. П. Маффін – новий вид борошняних кондитерських виробів, дослідження по оптимізації його хімічного складу / Н. П. Лиман, А. М. Дорохович // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті: 76-а наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 12-13 квітня 2010 р.: матеріали конф. – Київ : НУХТ, 2010. – Ч. 2. – С. 151.
Магомедов Г. О. Техника и технология получения пищевых продуктов термопластической экструзией / Г. О. Магомедов, А. Ф. Брехов. - Воронеж : ВГТА, 2003. – 168 с.
Моргун В. Висока харчова цінність композиційних сумішей з борошна різних зернових / В. Моргун, Д. Жигунов, О. Крошко // Зерно і хліб. – 2010. – № 3. – С. 39.
Новая технология производства хлебобулочных изделий, не содержащих глютен // Food Technologies & Equipment. – 2008. – № 7. – С. 9.
|
|
|