Добрий день. Допоможіть, будь ласка, знайти літературу та джерела для написання курсової роботи на тему: "Дослідження процесу піноутворення під час виробництва бисквітного тіста"
Доброго дня, Ліліє! перегляньте наступні джерела:
Бойчук І. М. Економіка підприємтсва : навч. посіб. / І. М. Бойчук, П. С. Харів. – Київ : Львів :Каравела ; Новий світ, 2000. –
Марцин В. С. Економіка торгівлі/ В. С. Марцин. – Київ : Знання, 2008.
Покропивний С. Ф. Економіка підприємства / С. Ф. Покропивний. – Київ : Наук. думка, 2004.
Фастовець А. А. Економіка підприємства/ А. А. Фастовець. – Київ : НМЦ Укоопосвіта, 2000.
Литвиненко Я. В. Ціна на послуги підприємств готельно-рестораного бізнесу як чинник підвищення їх конкурентоспроможності [Електронний ресурс] / Я. В. Литвиненко, Т. Є. Литвиненко // Індустрія гостинності в країнах Європи : матер. ІІІ між нар. наук.-практ. конф., 4-6 груд. 2009 р. – Сімферополь : ВіТроПринт, 2009. – С.64-66. – Режим доступу:
http://tourlib.net/statti_ukr/lytvynenko.htm.
Методи маркетингового ціноутворення : визначення методів ціноутворення [Електронний ресурс] : лекція // Студопедія: ваша школопедія : [веб-сайт]. – Електронні текстові дані. – Режим доступу:
https://studopedia.com.ua/1_32539_viznachennya-metodiv-tsinoutvorennya.html. – Назва з екрану.
Пилипенко О. І. Методичні підходи щодо ціноутворення на продукцію закладів ресторанного господарства [Електронний ресурс] / О. І. Пилипенко, Я. В. Литвиненко, Т. Є. Литвиненко // Режим доступу:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/bitstream/123456789/14186/1/price_policy.pdf.
Приготування бісквітного тіста та виробів з нього: бісквіт основний, пиріг бісквітний з повидлом [Електронний ресурс] : урок. – Режим доступу:
http://stryi-mkvpu34.edukit.lviv.ua/Files/downloadcenter/Урок Бісквітне тісто.docx.
Ціни і ціноутворення [Електронний ресурс] : лекція 13 // Студопедія: ваша школопедія : [веб-сайт]. – Електронні текстові дані. – Режим доступу:
https://studopedia.com.ua/1_68029_tema-lektsii--tsini-i-tsinoutvorennya.html. – Назва з екрану.