Пропонуємо переглянути наступні джерела по Вашому запиту:
Бублик С. Традиційне, щоденне та святкове харчування українців / С. Бублик // Журавлик. - 2012. - № 2. - С. 13-14.
Борисенко В. К. Етнографічні особливості культури пограниччя українців та угорців Закарпаття [Електронний ресурс] / В. К. Борисенко // Стратегічні пріоритети. - 2018. - № 1. - С. 9-15. - Режим доступу:
http://nbuv.gov.ua/UJRN/spa_2018_1_5
Величко Т. Традиції народного харчування гуцулів Верховинського району Івано-Франківської області [Електронний ресурс] / Т.Величко // Народна творчість та етнологія. – 2013. - № 6. – С. 49-56. — Режим доступу:
https://nte.etnolog.org.ua/uploads/2013/6/publications/49.pdf
Гуцули і Гуцульщина [Електронний ресурс] // Літературно-мистецький і громадсько-суспільний часопис [вебсайт]. — Електронні дані. — Режим доступу :
http://gig.kosiv.biz/ — Назва з екрана. — Дата звернення: 04.05.2020.
Ісаєнко І. Традиційне харчування українців : [добірка статей] / І. Ісаєнко // Позакласний час. - 2012. - № 11-12. - С. 45-53.
Паньків М. Народна їжа на Покутті / М. Паньків // Берегиня. - 2006.- № 2. - С. 67-82.
Ситник В. Українські народні страви : позакласний захід, 3 кл. / В. Ситник
// Розкажіть онуку. - 2007.- № 5. - С. 40-42.
Скуратівський В. Традиційний обрядовий хліб / В. Скуратівський // Берегиня. - 2007.- № 1. - С. 65-86.
Українська кухня - з давнини до сучасності : [добірка статей]
// Позакласний час. - 2009. - № 17-18. - С. 53-62.