Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Пропустить Навигационные Ссылки.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Синьо-жовта Тесла у сторителінг-клубі «Камуфляж. Історії нескорених»

         У Національній бібліотеці України для дітей у рамках сторителінг-клубу «Камуфляж. Історії нескорених» відбулася незабутня, неймовірно тепла і зворушлива зустріч із головою БО «БФ «Янголи фронту»» Катериною Сухановою та волонтером із Шотландії Девідом Фрезером (@UA FlagTesla). Наші гості – люди з великим серцем, наповнені безмежною любов’ю, милосердям, співчуттям, щирістю, готовністю прийти на допомогу.

         Девід здійснює свою волонтерську діяльність за кількома напрямами. До 2022 року він допомагав дітям Непалу, підтримував бізнесменів-початківців, мотивував їх розкривати свій потенціал. Проте його кредо – надавати допомогу там, де її найбільше потребують. Саме тому всі зусилля, кошти, час він разом з однодумцями спрямовує на допомогу нашій країні, українським захисникам. Він розфарбував свою «Теслу» в кольори українського прапора і збирає донати на допомогу ЗСУ. Девід їздить країнами Європи і проводить акції на підтримку України. За останній рік йому вдалося перевезти для українських захисників 210 машин (загалом майже 300).

         Девід щиро вірить у щасливе майбутнє України, тому допомагає захисникам нашої Батьківщини. Він вважає, що його машина – це важливий і потужний меседж Європі, всьому світу про те, що Україна – вільна країна, а українці – найхоробріша нація. Девід переконаний, що нині Україна стоїть на захисті європейського світу і цінностей. Тому найважливіше для кожного з нас – допомога фронту вдень і вночі.

         Щемними були розповіді Катерини і Девіда про поїздки на фронт, зустрічі з українськими захисниками і невимовний біль втрат… Катерина і Девід показали підліткам прапор Благодійного фонду «Янголи фронту» із підписами українських воїнів. Захисники залишили свої автографи на знамені Фонду, а через деякий час не повернулися з бойового завдання…

         «Ви – важливі! Ви – дуже важливі! Любіть Україну і пам’ятайте, якою дорогою ціною ваші батьки, брати і сестри виборюють свою країну! Робіть все можливе, щоб ця боротьба не була даремною. Ця боротьба – заради вас, молодого покоління!», – так звернулася до читачів бібліотеки Катерина Суханова.

        Вдячні читачі подарували для Девідової машини власноруч створеного янгола-охоронця, а Національна бібліотека України для дітей отримала з рук пані Катерини і пана Девіда прапор із логотипом Благодійного фонду "Янголи фронту".

        Після зустрічі із читачами Девіду влаштували екскурсію бібліотекою, і наш гість був вражений розмаїттям просторів для дітей і підлітків, унікальним інтер’єром бібліотечної будівлі, творчими працівниками.

        Низький уклін захисникам України і всім, хто наближає Перемогу!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 15.10.2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей