Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Бібліо-День у бібліотеці

Як розповідати дітям про дуже серйозні речі? Дитячі бібліотекарі переконані – весело й цікаво, святково та казково. Саме так, як розповідали читачам бібліотеки 16 листопада на святковій програмі до Дня Бібліі в Україні. Гала-концерт в рамках Всеукраїнського Кредо-проекту «БІБЛІО-ДЕНЬ» було організовано у Національній бібліотеці України для дітей за ініціативи громадського руху «Живи», до проведення цього свята долучилася велика кількість організацій та творчих колективів, серед яких ансамбль «Пізнайко», переможець шоу X-Фактор Дмитро Гира, балет «Леді-денс», Тетяна Марковська та ансамбль "Кріс Крос". Особливо раділи маленькі глядачі свята, коли на сцені з’явилися популярні герої книг та мультфільмів Робік, пірат Джон Сільвер та кіт Базіліо зі своєю подружкою лисицею Алісою.

В конкурсі «Юних знавців Біблії» читачі бібліотеки довели гостям свята, що вони багато читають, а значить – і багато знають. Головне – вони роблять правильні висновки з прочитаного, адже змогли назвати майже всі основні моральні закони, яким вчить Біблія, та сформулювали разом головне правило життя: «Як ти хочеш, щоб люди чинили з тобою, так і ти поводься з іншими!».



У фіналі свята відбулося нагородження переможців та лауреатів конкурсу дитячого малюнку «Доторкнися Біблії». На конкурс було надіслано з усіх куточків України більше 250 малюнків. Журі конкурсу, до якого увійшли художники Олена Думбадзе, Юрій Тарасенко, Юрій Янович, було непросто вибрати 30 кращих робіт та серед них 3-х переможців. Тому переможців було трішки більше, ніж три, і всі вони отримали призи та подарунки. Вітаємо переможців!

Третє місце посіли:

  1. Аня Маслун (Київ)
  2. Ангеліна Алексік (Київ)
  3. Марія Ваховяк (Добропілля)

Друге місце посіли:

  1. Аріна Сурма (Київ)
  2. Даніїл Антонюк (Київ)

Переможцем конкурсу стала робота Марії Федик (Чернівці)

Усі дитячі малюнки, надіслані на конкурс, можна переглянути в слайд-шоу «Доторкнися Біблії»

Але подарунки вручали не тільки юним художникам – організатори свята подбали, щоб кожен з учасників свята отримав листівки, книжечки, буклети. Усім гостям на згадку ведучі концерту бібліотекар Оксана Коваль та читачка бібліотеки Катерина Ставицька вручали ляльок-янголів ручної роботи, зроблених учасниками гуртків бібліотеки. Лідер громадського руху «Живи» українська співачка Оксамита, яка була ініціатором Кредо-проекту «Бібліо-День» і ведучою гала-концерту, привезла до бібліотеки в подарунок книгу від дітей, які лікуються у клініці «Охматдит» .

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей