Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Прем’єра вистави «Новорічні пригоди Морозенка»

    Кінець року завжди щедрий на подарунки та сюрпризи. Театральні студії завершують рік прем’єрами новорічних вистав. Цього року репертуар бібліотечних театрів завдяки книжковим подарункам подвоївся, і у передостанній тиждень читачів щодня чекають прем’єри святкових вистав. (дивись Новорічну афішу)

    20 грудня музичний театр-студія «Вподобайка» на чолі з його художнім керівником Євгенієм Грабовським та за участю працівників бібліотеки показали нову щойно «спечену» виставу «Новорічні пригоди Морозенка».

    Вистава планувалася як презентація книги, але насправді це повноформатне яскраве видовище, яке за 45 хвилин переносить глядачів і головного героя – молодого Морозенка – до різних країн світу у пошуках найгарнішої ялинки. І виявляється, що скільки не мандруй, а найкраща ялинка там, де народився – у рідній Україні.

    Знайшов Морозенко в Карпатах не лише ялинку, а й Снігуроньку, яка погодилася допомагати йому у новорічних клопотах. Досвідчені Діди Морози, а у виставі беруть участь троє – американський Санта Клаус, фінський Йоллопуккі та Святий Миколай, вирішили, що Морозенко пройшов випробування, успішно склав іспит та може відповідати за новорічні свята саме в Україні.

    Бібліотека вдячна письменниці Ганні Онищенко за таку гарну віршовану новорічну казку, а видавництву «Самміт-Книга», яке надрукувало книгу, за пропозицію поставити виставу. Саме завдяки видавництву актори отримали яскраві костюми героїв казки, а їх чимало! Окрім Морозів, це ще й африканські дикуни, жителі Китаю та Індії, Полярник і старий Лелека, Бедуїн, Гном, олень Рудольф…


    Директор «Самміт-Книги» Іван Степурін завітав на прем’єру з книжковими подарунками для читачів бібліотеки. Він був приємно вражений тим, що побачив на сцені бібліотеки, адже теж не очікував, що презентація книжки вийде такою масштабною.

    До речі, ще раз виставу можна буде побачити на нашій сцені 22 грудня о 12.00. Цього разу на свято завітає автор книги Ганна Онищенко. Запрошуємо усіх бажаючих!

     Відеозапис вистави на відеоканалі бібліотеки.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 6/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей