Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Берегині української культури

       Чимало жінок, які прославляли нашу рідну землю, увійшли в її історію як творці, взірці жіночності, історичні постаті. Це і поетеси Леся Українка та Ліна Костенко, художниця Катерина Білокур, співачки Раїса Кириченко та Ніна Матвієнко, актори Соломія Крушельницька та Наталія Ужвій і багато-багато інших.

       У відділі мистецтв відкрилася книжкова виставка, на якій представлено літературу про життя і творчість видатних українок мистецтва – ювілярів цього року. Імена деяких нам широко відомі, про інших ми навряд чи чули, але це не робить їх досягнення менш заслуженими. Заслуги таких жінок і досі є предметом гордості не лише українців, а й усього людства. Дехто відійшов у вічність, а дехто і нині своєю творчістю прославляє нашу Батьківщину.

       Тож, запрошуємо любителів мистецтва – і дорослих, і дітей – до бібліотеки! Завітайте у відділ мистецтв і візьміть книгу з цієї виставки! Дізнайся про своїх співвітчизниць, які зробили великий внесок у розвиток української культури.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 6/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей