Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Національна бібліотека України для дітей та «Книжкобус» в гостях у НВК «Пізнайко»

       Національна бібліотека України для дітей спільно з КП «Київпастрас» та «Книжкобусом» продовжує реалізовувати соціальний проект із відвідування та організації заходів у спеціалізованих школах-інтернатах, санаторно-лікувальних закладах, у яких виховуються діти з особливими потребами. Мета проекту — популяризація книги і читання та надання рівних можливостей для розвитку дітей.

       З цікавою програмою 24 лютого ми завітали до спеціального навчально-виховного комплексу «Пізнайко» Шевченківського району міста Києва. Працівники бібліотеки відділу обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку презентували нові цікаві книги-пазли про тварин, книги-білінгви, 3D-книги. Та найбільше захоплення у дітей викликала книга Катерини Бабкіної «Гарбузовий рік», у якій ілюстрації оживають за допомогою сучасних ґаджетів. Також із великим захопленням дітлахи сприйняли лялькову виставу «Допитливе жабеня». Наостанок бібліотекарі провели майстер-клас «Герої казок оживають» із виготовлення книжкових закладок, на яких були зображені герої лялькової вистави Жабенятко та Черепаха.

       З дітьми молодшого шкільного віку були проведені різноманітні літературні розваги у рамках програми «Книжкобус».


Було весело та цікаво! До нових зустрічей!
 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей