Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Кожна байка розум має

       Видатний байкар Леонід Іванович Глібов, на прізвисько Дідусь Кенир, «ожив» на сцені Національної бібліотеки України для дітей за допомогою музично-драматичної театр-студії «Вподобайка» та її керівника Євгена Грабовського.

    190-річчя від дня народження Леоніда Івановича відсвяткували весело, жваво та переконливо. Коли вихованці студії з'являлися на сцені в образах літературних героїв славнозвісного майстра слова у гумористичному жанрі, публіка завмирала, побачивши справжніх Вола та жабенят, Кота та Вовка, Зозулю та Півня, Свиню, Чижа та Голуба, Лисичку й звісно ж самого Дідуся Кенира.

    Мораль байок була донесена до глядача у легкій ненав'язливій формі, інтерактивні завдання та діалог із залом викликали відповідну реакцію у глядачів, а виступи юних акторів заслуговували на аплодисменти.

    17 березня на сцені актової зали Національної бібліотеки України для дітей об 11 годині 30 хвилин театр-студія «Вподобайка» влаштує повторний показ театралізованого свята «Кожна байка розум має».

    Чекаємо саме на Вас!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей