Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Загальна інформація
Режим роботи
Контакти
Структура
"Вікно в Америку"
ЗМІ про бібліотеку
Спонсори
Благодійний фонд розвитку
Державні закупівлі
Вакансії
Послуги та сервіси
Новини
Замовлення екскурсій
Бібліотечні події
Онлайн-проєкти
Читацькі об'єднання
Психологічна служба
Віртуальна довідка
Версія для слабозорих
Електронні ресурси
Електронний каталог
Електронна бібліотека
Видання бібліотек для дітей
Віртуальні книжкові виставки
Інтерактивні ресурси
Ключ
Почитайко
Т.Г. Шевченко для дітей
Бібліотека у форматі Д°
Музей книги
Творчість дітей
Пам'ятні літературні дати
Вибрані Інтернет-ресурси
Для дітей
Для дорослих
Дитячі бібліотеки в Інтернет
Це важливо знати
Читання - справа сімейна
ІнфоТека для дітей
ІнфоТека для дорослих
Інтернет-безпека для дітей
Інтернет-безпека для батьків
На допомогу бібліотекареві
Професійні новини
Бібліотеки України для дітей
Мережа бібліотек України для дітей
Національна секція IBBY
Асоціація дитячих бібліотекарів
Сторінка методиста
Проєкт "КОРДБА"
Інформаційна культура користувачів
Бібліотека + IT
Нові книги України
Книги обмінного фонду
Англійська мова на допомогу медійній грамотності

       У Національній бібліотеці України для дітей у відділі документів іноземними мовами при центрі «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» з 3 квітня 2017 року буде проходити 5-ти тижневий курс «Англійська мова на допомогу медіаграмотності»!

    Цей курс призначено для неносіїв англійської мови, які зацікавлені в отриманні додаткової інформації про медіаграмотність у США. На цьому курсі можна буде проаналізувати різні типи засобів масової інформації – газети, журнали, телебачення і соціальні медіа. Цей курс також дасть можливість краще зрозуміти роль засобів масової інформації в нашому житті одночасно зі збагаченням словникового запасу і отриманням мовних навичок, необхідних для аналізу того, що Ви читаєте і дивитеся. Перший блок у цьому курсі присвячений вступу до медіаграмотності , що дасть можливість оцінити свій рівень медіаграмотності. У другому блоці можна дізнатися про те, як відрізняти у засобах масової інформації факти від поглядів і думок. У наступному блоці основну увагу буде приділено відмінностям між соціальними медіа і традиційними засобами масової інформації. У четвертому блоці можна дізнатися, як стать і особистість розглядаються в засобах масової інформації. У заключному блоці курсу Ви продемонструєте свою підвищену медіаграмотність через кульмінаційний заключний проект про соціальні мережі.

       Розробка цього курсу фінансувалася Програмою з вивчення англійської мови Бюро з питань освіти та культури Державного департаменту США. Якщо не вказано інше, то усі навчальні матеріали доступні для повторного використання, адаптації для інших потреб і вільного поширення відповідно до ліцензії 4.0 Attribution Creative Commons.

       Масовий відкритий онлайн-курс «Англійська мова на допомогу медіаграмотності» (MООС) – безкоштовна програма, яка пропонується до уваги за підтримки Посольства США в Україні. Цей курс англійської мови допоможе учасникам навчання стати краще поінформованими щодо медіаграмотності і сучасних засобів масової інформації. Рівень курсу приблизно B1 за шкалою European Common Framework of Reference.

       Участь у курсі може бути: 1) повністю онлайн; 2) в Інтернеті та у групах з фасилітатором, які будуть збиратися один або двічі на тиждень у центрах «Вікно в Америку». Учасники, які пройшли навчання за будь-яким із цих варіантів, отримають Свідоцтво про проходження курсу, видане Університетом штату Пенсільванія або Сертифікат Coursera. Кількість слухачів у групах з фасилітаторами буде обмежено. Якщо Ви не можете брати участь у заняттях з фасилітатором, ми пропонуємо Вам пройти онлайн-курс самостійно.

       Для реєстрації власне на МООС «Англійська мова на допомогу медіаграмотності» (і самостійно, і в групі з фасилітатором), будь ласка, переходьте за посиланням: https://www.coursera.org/learn/media

       Додаткова інформація про MООС від Університету штату Пенсільванія.

       Телефон для довідок : +380680555235

       Волощак Мирослава

       Долучайтеся до цього курсу!

       Чекаємо на Вас!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей