Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Концерт поп-рок гурту «ТамДеМи»

       Історія гурту «ТамДеМи» почалася у 2009 році у місті Харкові. Засновниками гурту стали: Людмила Тимченко – вокалістка, автор текстів та музики, та Роман Гаврилов – гітарист, аранжувальник, співавтор музики.

       У 2012 році гурт брав участь у телешоу Кузьми Скрябіна «Мамо, я в ефірі!». У 2013 році музиканти переїхали до Києва і почали брати участь у різних музичних заходах столиці. Гурт вирізняється з-поміж інших україномовних гуртів своїми драйвовими та ліричними вокальними мелодіями, яскравими гітарними рифами, професійністю та щирістю виконання. На теперішній час у репертуарі гурту 72 пісні українською мовою та 19 російськомовних пісень. Самостійно було записано 2 альбоми «Здивуй Світ» (2012 р.) та «Країна Мрій» (2013 р.) Також у репертуарі гурту є відомі хіти. Так, у 2014 році Центральною телерадіостудією Міністерства оборони України був створений кліп на пісню «Зміни Цей Світ». Найголовніша мета гурту «ТамДеМи» зробити українську пісню конкурентоспроможною і вивести її на світовий рівень.

       Тож, 13 квітня о 12.30 концерт гурту «ТамДеМи» для читачів бібліотеки. Вхід вільний!

       Дізнайся більше про проект музична платформа «Слухай своє»

       Слідкуй за новинами проекту

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей