Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Театральний сезон дитячого лялькового театру «Бібабо» завершився прем’єрою
«Принцеси на горошині»

        Дитячий ляльковий театр «Бібабо» презентував глядачам свою нову лялькову виставу «Принцеса на горошині». Передбачалося, що ця добра казка буде цікавою насамперед нашим найменшим глядачам та першокласникам, але і глядачам більш старшого віку не довелося сумувати. Глядацька зала була повністю заповнена, а коротенька історія кохання прийшлася до смаку і маленьким, і дорослим глядачам.

       Вистава «Принцеса на горошині» – це історія про пошуки щастя. Лялькова вистава знайомить глядача з історією принца, який подорожує світом у пошуках справжньої принцеси. Минув рік безрезультатних пошуків, і засмучений принц повернувся додому ні з чим. Батьки героя – король і королева – не знають, чим зарадити синові. Але все вирішує випадок.

       Одного разу, ховаючись від негоди, до королівського палацу потрапляє принцеса. Не втрачаючи ні хвилини, король і королева влаштовують для гості випробування, яке під силу пройти тільки справжній принцесі. Трактуючи на власний манер знайому всім казку Ганса Крістіана Андерсена, театральна студія «Бібабо» створила історію про дива, які обов'язково стаються, якщо в них щиро вірити. І найчастіше ці дива знаходяться зовсім поруч.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей