Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Пропустить Навигационные Ссылки.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Юна співачка Софія Заікіна, учасниця телевізійного талант-шоу «Голос. Діти — 2017», та бард Володимир Хоменко
в проекті «Музична платформа: Слухай своє»

       Щороку, Як і обіцяли «Музична платформа: Слухай своє» створена саме для вас, дорогі діти! І доказ тому – виступ на сцені Національної бібліотеки України для дітей Софії Заікіної – талановитої, яскравої та неординарної восьмирічної дівчинки, відомої за участю у співочому талант-шоу «Голос. Діти — 2017».

       Як виявилось, талановиті діти співають не тільки українською, а навіть французькою, адже пісенний жанр надає милозвучності не тільки нашій рідній солов’їній. Надалі частіше очікуйте появу талановитих дітей на «Музичній платформі: Слухай своє».


       10 листопада окрім юної співачки порадував виступом наших слухачів талановитий бард із багаторічним творчим досвідом, автор-виконавець Володимир Хоменко з Макарова, невеличкого українського містечка на Київщині, на рахунку якого записано та офіційно видано чотири музичних альбоми авторської пісні.

       «Колишніх учителів не буває», — так розпочав свій концерт Володимир Хоменко. Сказав і тут же довів це на практиці: повністю заволодів увагою понад сотні підлітків, які прийшли на концерт після шести уроків у школі. Пан Володимир – педагог, викладач історії, працював учителем у Макарівській школі понад 30 років. Та з юних років гітара, музика, пісня були його другим життям. Була гітара з ним навіть у школі – він брав її у клас і співав своїм учням. Як відповів один його учень під час уроку про Другу світову війну: «Він співає нам про любов, щоб не було Третьої світової війни».

       У доробку Володимира Хоменка вже майже 500 пісень! Пісні різні – ліричні і патріотичні, українською і російською… Усі пісні вирізняються глибокими текстами — це поезія, покладена на музику. Адже у авторській пісні текст завжди важливіший. Але й музичні теми і ритми зовсім не прості, дуже майстерні, стильні – у кращих традиціях бардівської пісні. І глядачі в залі не раз підтримували ритм оплесками. Музикант присвятив багато пісень своєму рідному місту та навіть написав гімн Макарова, котрий офіційно затверджено місцевою владою.


       Володимир Хоменко — людина неординарна, талановита, харизматична, з почуттям гумору. Тому глядачі задавали багато запитань та отримували на них відверті й цікаві відповіді. Традиційно найактивніші глядачі отримують подарунок від гостей Музичної платформи за найдотепніші, на думку виконавця, запитання. Цього разу ліцензійний диск авторської пісні отримала від Володимира Хоменка старшокласниця однієї з київських шкіл дівчина Марія. Все можна побачити у відео.

       Тож чекаємо на «Музичній платформі: Слухай своє» саме вас: слухачем та шанувальником прекрасного або ж талановитим виконавцем. Також на вас чекають зустрічі із зірковими українськими співаками і музикантами. До наступних зустрічей на «Музичній платформі» у Національній бібліотеці України для дітей!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 14.10.2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей