Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Загальна інформація
Режим роботи
Контакти
Структура
"Вікно в Америку"
ЗМІ про бібліотеку
Спонсори
Благодійний фонд розвитку
Державні закупівлі
Вакансії
Послуги та сервіси
Новини
Замовлення екскурсій
Бібліотечні події
Онлайн-проєкти
Читацькі об'єднання
Психологічна служба
Віртуальна довідка
Версія для слабозорих
Електронні ресурси
Електронний каталог
Електронна бібліотека
Видання бібліотек для дітей
Віртуальні книжкові виставки
Інтерактивні ресурси
Ключ
Почитайко
Т.Г. Шевченко для дітей
Бібліотека у форматі Д°
Музей книги
Творчість дітей
Пам'ятні літературні дати
Вибрані Інтернет-ресурси
Для дітей
Для дорослих
Дитячі бібліотеки в Інтернет
Це важливо знати
Читання - справа сімейна
ІнфоТека для дітей
ІнфоТека для дорослих
Інтернет-безпека для дітей
Інтернет-безпека для батьків
На допомогу бібліотекареві
Професійні новини
Бібліотеки України для дітей
Мережа бібліотек України для дітей
Національна секція IBBY
Асоціація дитячих бібліотекарів
Сторінка методиста
Проєкт "КОРДБА"
Інформаційна культура користувачів
Бібліотека + IT
Нові книги України
Книги обмінного фонду

Юна співачка Софія Заікіна, учасниця телевізійного талант-шоу «Голос. Діти — 2017», та бард Володимир Хоменко
в проекті «Музична платформа: Слухай своє»

       Щороку, Як і обіцяли «Музична платформа: Слухай своє» створена саме для вас, дорогі діти! І доказ тому – виступ на сцені Національної бібліотеки України для дітей Софії Заікіної – талановитої, яскравої та неординарної восьмирічної дівчинки, відомої за участю у співочому талант-шоу «Голос. Діти — 2017».

       Як виявилось, талановиті діти співають не тільки українською, а навіть французькою, адже пісенний жанр надає милозвучності не тільки нашій рідній солов’їній. Надалі частіше очікуйте появу талановитих дітей на «Музичній платформі: Слухай своє».


       10 листопада окрім юної співачки порадував виступом наших слухачів талановитий бард із багаторічним творчим досвідом, автор-виконавець Володимир Хоменко з Макарова, невеличкого українського містечка на Київщині, на рахунку якого записано та офіційно видано чотири музичних альбоми авторської пісні.

       «Колишніх учителів не буває», — так розпочав свій концерт Володимир Хоменко. Сказав і тут же довів це на практиці: повністю заволодів увагою понад сотні підлітків, які прийшли на концерт після шести уроків у школі. Пан Володимир – педагог, викладач історії, працював учителем у Макарівській школі понад 30 років. Та з юних років гітара, музика, пісня були його другим життям. Була гітара з ним навіть у школі – він брав її у клас і співав своїм учням. Як відповів один його учень під час уроку про Другу світову війну: «Він співає нам про любов, щоб не було Третьої світової війни».

       У доробку Володимира Хоменка вже майже 500 пісень! Пісні різні – ліричні і патріотичні, українською і російською… Усі пісні вирізняються глибокими текстами — це поезія, покладена на музику. Адже у авторській пісні текст завжди важливіший. Але й музичні теми і ритми зовсім не прості, дуже майстерні, стильні – у кращих традиціях бардівської пісні. І глядачі в залі не раз підтримували ритм оплесками. Музикант присвятив багато пісень своєму рідному місту та навіть написав гімн Макарова, котрий офіційно затверджено місцевою владою.


       Володимир Хоменко — людина неординарна, талановита, харизматична, з почуттям гумору. Тому глядачі задавали багато запитань та отримували на них відверті й цікаві відповіді. Традиційно найактивніші глядачі отримують подарунок від гостей Музичної платформи за найдотепніші, на думку виконавця, запитання. Цього разу ліцензійний диск авторської пісні отримала від Володимира Хоменка старшокласниця однієї з київських шкіл дівчина Марія. Все можна побачити у відео.

       Тож чекаємо на «Музичній платформі: Слухай своє» саме вас: слухачем та шанувальником прекрасного або ж талановитим виконавцем. Також на вас чекають зустрічі із зірковими українськими співаками і музикантами. До наступних зустрічей на «Музичній платформі» у Національній бібліотеці України для дітей!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/3/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей