Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Завершення роботи Зимового ФАН-клубу

       У фінальний день учасникам Зимового ФАН-клубу прийшлося трішки попрацювати, але на них чекало багато приємних сюрпризів і навіть несподіванок!

       Були підведені підсумки та виплачено капітал, який заробили 36 учасників. Найактивніші учасники, які завітали в останній день клубних ігор, стали учасниками веселого книжкового летсплею (це таке ноу-хау нашої бібліотеки) за книгою Девіда Вольямса «Бабця-бандитка».

       Після цього розпочалося засідання книжкових експертів, у ролі яких виступили діти – учасники зимових читань. Усі разом спробували скласти рейтинг найцікавіших книжок, прочитаних взимку. Список вийшов чималенький, він буде доопрацьований з урахуванням відгуків тих читачів, які не змогли прийти на фінальну зустріч у клубі. Після доопрацювання, список буде оприлюднений для голосування дитячого читацького журі у бібліотеці, а також на сторінці бібліотеки у Фейсбук.

       А вже після того, як попрацювали, трішки позмагалися: повідгадували книжки за фрагментами обкладинок, спробували вибрати з великого списку авторів лише сучасних українських письменників та згадати їхні книжки, а також випробували свої книжкові знання у змаганні з бібліотекарями-експертами. Для цього читач називав головного героя чи кілька персонажів книги, а бібліотекарі пробували згадати книжку. І чесно зізнаємося, що перемога у цій грі частенько була на боці читачів. Не всі книжки бібліотекарі вгадали, інколи навіть приходилося у Гугла запитувати про книжку.

       Закінчилося все підведенням підсумків та визначенням кращих читачів зимового ФАН-клубу, які отримали подарунки від бібліотеки – фірмові футболки для трьох переможців, солодощі та книжки для всіх учасників. А на зароблену бібліотечну валюту діти придбали у книжковому кіоску книги і сувеніри, а також квитки на Піжамну вечірку – сімейне свято, яке буде проходити на початку лютого. Чекайте оголошень!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей