Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Пропустить Навигационные Ссылки.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

       «Соціальні функції бібліотеки для дітей у культурному просторі громади»

       Національна бібліотека України для дітей спільно з Директоратом державної мовної політики розпочинає Цикл науково-практичних семінарів «Бібліотеки та громада: динамічний розвиток і пошук нових форматів взаємодії». З 15 по 17 травня 2019 р. на базі Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади Полтавської обл. відбудеться науково-практичний семінар «Соціальні функції бібліотеки для дітей у культурному просторі громади».

       Метою науково-практичного семінару є обговорення стратегічних питань діяльності спеціалізованих бібліотек для дітей в умовах адміністративно-територіальної реформи; впровадження сучасних бібліотечних послуг для якісного обслуговування читачів-дітей в умовах децентралізації; підвищення громадського інтересу до бібліотеки як центру інноваційного розвитку громади; забезпечення координації органів місцевого самоврядування, дитячих видавництв, письменників, бібліотек для дітей, громадських організацій у сфері підтримки дитячого читання.

       Програма

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 15.10.2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей