Віртуальна бібліографічна довідка. Об'єднана довідкова служба публічних бібліотек України
     
   
     
Привіт, Гість :: Вхід
українська мова     русский язык

Ліміт запитань на сьогодні: 35 .:. Запитань у базі: 46249
   


Автор запитання: наталия із міста: полтава :: Запитання: 10964  
наталия запитує:
Доброго ранку !!!Допоможіть будь- ласка знайти інформацію для написання контрольної роботи з предмету "Основи харчування" на тему:"Стандартизація продовольчих товарів".Дякую.
Наша відповідь:
Доброго дня, Наталіє!
Наступна інформація для Вас:
1.Левченко В. І. Стандартизація у галузі хлібопродуктів // Економіка АПК. - 2003. - № 2. - С.139-141.
2.Петік П. Системний підхід до стандартизації в олійно-жировій промисловості // Стандартизація, сертифікація, якість. - 2003. - N4. - С. 25-29.
3.Сирохман І.В. та інш. Товарознавство продовольчих товаров: Підручник для вузів.-К.: Лібра, 2000.-С.20-21.
4.Тимофеева В. А. Товароведение продовольственных товаров: Учеб. пособие для сред. проф. образования- 2-е изд., доп. - Ростов-на-Дону: Феникс, 2002. – С.48 – 49. (Учебники XXI века).
5.Удосконалення підходів до стандартизації харчової продукції // Стандартизація, сертифікація, якість. - 2004. - N5. - С. 18-20.
http://www.refine.org.ua/pageid-1050-1.html
Санітарно-харчове законодавство і організація санітарно-харчового нагляду
http://ebk.net.ua/Book/PP/12-3.htm
§ 3. Правові гарантії забезпечення належної якості товарів

.: Розділ: Інше :: 5.09.2007 12.27.40 :.
.: Центральна бібліотека ім. М.Л.Кропивницького ЦБС для дорослих м. Миколаєва :.
   

Generated in 0.163131 seconds