Віртуальна бібліографічна довідка. Об'єднана довідкова служба публічних бібліотек України
     
   
     
Привіт, Гість :: Вхід
українська мова     русский язык

Ліміт запитань на сьогодні: 36 .:. Запитань у базі: 46101
   


Автор запитання: Ярослав із міста: Черныгыв :: Запитання: 13365  
Ярослав запитує:
Добрий ранок! Допоможіть будьласка знайти інформацію для курсової роботи на тему:"Характеристика споживних властивостей та оцінка якості рому" Дякую!!!
Наша відповідь:
Доброго дня, Ярославе!
Маємо для Вас такі посилання:
1. Бичківський Р.В. Метрологія, стандартизація, управління якістю і сертифікація: Підручник для вузів / Р.В. Бичківський, П.Г. Столярчук, П.Р. Гамула; Ред. Р.В. Бичківський, 2004. - 559 с.
2. Коробкина З.В. Товароведение вкусовых товаров: Учебник для товаров. фак.торговых вузов / З. В. Коробкина ; ред. В. Е. Михаленко, 1981. - 192 с.
3. Методи аналізу якості: Навч. посібник для вузів, 2004. - 208 с.
http://www.byhaem.in.ua/content/category/15/62/259
http://www.vesch.com.ua/rus/archive/mag/article-61
http://auba.com.ua/docs.php?under=-1&id=31&pv=1
5.Продукция. Ром
http://www.kleoclub.org/files/romhist.htm
На все добре!

.: Розділ: Інше :: 24.04.2008 09.51.08 :.
.: Центральна бібліотека ім. М.Л.Кропивницького ЦБС для дорослих м. Миколаєва :.
   

Generated in 0.178587 seconds