Віртуальна бібліографічна довідка. Об'єднана довідкова служба публічних бібліотек України
     
   
     
Привіт, Гість :: Вхід
українська мова     русский язык

Ліміт запитань на сьогодні: 36 .:. Запитань у базі: 46110
   


Автор запитання: RePrins із міста: Киев :: Запитання: 15601  
RePrins запитує:
Матеріал на тему "Прискорені технології виробництва булочних виробів" в мережі Інтернет на українській мові. Дякую!
Наша відповідь:
Доброго дня, RePrins!
Пропонуємо наступну інформацію:
1. Розробка технології борошняних виробів з використанням дріжджів, що активовані у перемінному магнітному полі: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 [Електронний ресурс] / Т.В. Капліна; Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. — Х., 2001. — 19 с. http://www.nbuv.gov.ua/ard/2001/01ktvpmp.zip
2. Розробка технології хлібобулочних виробів з використанням рослинних білків: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 [Електронний ресурс] / Р.І. Шевченко; Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2003. — 17 с. http://www.nbuv.gov.ua/ard/2003/03srivrb.zip
3. Розроблення технології хліба з борошна тритикале: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 [Електронний ресурс] / Т.О. Федорова; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2004. — 19 с. http://www.nbuv.gov.ua/ard/2004/04ftohbt.zip
http://msd.com.ua/ukr/11.html
http://www.proxleb.com/aboutxleb/print:page,1,18-ogljad-rozvitku-khlibopekarskoyi-promislovosti.html
http://www.praktyka.com.ua/index.php?option=com_content&task=view&id=64
Рекомендовану літературу з Вашого питання можна подивитися на сайті:
http://www.nuft.edu.ua/subj/5a.htm

.: Розділ: Інше :: 26.01.2009 00.00.44 :.
.: Національна бібліотека України для дітей :.
   

Generated in 0.172105 seconds