Віртуальна бібліографічна довідка. Об'єднана довідкова служба публічних бібліотек України
     
   
     
Привіт, Гість :: Вхід
українська мова     русский язык

Ліміт запитань на сьогодні: 36 .:. Запитань у базі: 46095
   


Автор запитання: Андрій із міста: Київ :: Запитання: 18679  
Андрій запитує:
Доброї ночі! Допоможіть будь-ласка знайти інформацію для написання курсової з теми :"Порівняльні якісні характеристики рибних страв із використанням різних видів теплової обробки"... Дуже дякую...!!!
Наша відповідь:

.: Розділ: Інше :: 30.11.2009 00.03.56 :.
.: Краматорська центральна міська публічна бібліотека ім. М.Горького :.
   

Generated in 0.159956 seconds