Віртуальна бібліографічна довідка. Об'єднана довідкова служба публічних бібліотек України
     
   
     
Привіт, Гість :: Вхід
українська мова     русский язык

Ліміт запитань на сьогодні: 36 .:. Запитань у базі: 46095
   


Автор запитання: Володя із міста: Стрий :: Запитання: 18856  
Володя запитує:
Лоброї ночі. Допоможіть будьласка знайти інформацію для написання дипломної роботи "Гарячі напої. Технологія приготування, характеристи канапоїв, технологія подання". Бажано на українській мові. Наперед спасибі!!!
Наша відповідь:
1. http://ukrref.com.ua/index.php?id=MTU0NTk=&g=1

2. http://buket.ck.ua/index.php?name=Pages&op=page&pid=384

3. http://referatu.net.ua/referats/1503/40505

4. http://vechervkarpatah.at.ua/index/0-428

5. http://referat.repetitor.ua/Організація_роботи_ресторану_категорії_Люкс?page=3

6. http://209.85.135.132/search?q=cache:Wq1cY2e9lT0J:revolution.allbest.ru/cookery/00036440.html технологія подавання гарячих напоїв&cd=2&hl=ru&ct=clnk&gl=ua

7. http://209.85.135.132/search?q=cache:SrxkiFTaw70J:www.e-booka.com.ua/book/64.html технологія подавання гарячих напоїв&cd=8&hl=ru&ct=clnk&gl=ua


8. Абатуров, Павел Васильевич.
Сладкие блюда и напитки / Павел Абатуров, Н. П. Цыпленков, Ф. С. Митюрин. - М. : Экономика, 1972. - 144 с. ; 20 см. - (Библиотечка повара)

9. Ананьев, Валентин Георгиевич.
Бар без алкоголя : науково-популярна література / Валентин Ананьев,. - М. : Экономика, 1988. - 142,[2] с. : іл, 4 л. цв. іл

10. Бабин Игорь Петрович
Напитки для больших и маленьких / Игорь Бабин,. - М. : Экономика, 1990. - [29] с. - (Сер. "Советуем приготовить"

11. Бабин Игорь Петрович
Напитки на любой вкус / Игорь Бабин,. - М. : Экономика, 1983. - 159 с.

12. Банщикова, Татьяна Михайловна.
Безалкогольные напитки : довідникове видання / Татьяна Банщикова,. - 2-е изд. - Киев : Реклама, 1987. - 93 с.

13. Богданов, Игорь Алексеевич.
Безалкогольные напитки : монографія / Игорь Богданов,. - Л. : Лениздат, 1987. - 127 с

14. Бруннек Нинель Ивановна
Напитки здоровья и бодрости : довідникове видання / Н. И. Бруннек, Г. Н. Ловачева. - М. : Экономика, 1986. - 111,[1] с. : ил

15. Бруннек Нинель Ивановна
Технология приготовления напитков в общественном питании : довідникове видання / Н. И. Бруннек, А. Т. Морозов, Г. Н. Ловачева. - 2-е изд., перераб. и доп. - М. : Экономика, 1980. - 95 с

16. Ворд Мэри .
100 рецептов приготовления кофе = 100 coffee recippes : Книга для любителей кофе / Мэри Ворд,; Мэри Ворд ; Пер. с англ. М.Ю.Лукьяновой. - М. : Крон-Пресс, 1996. - 175 с


17. Дом кофе : Поставки кофе Blaser, кофейного оборудования Saeco. - [б. м.] : Б. и., Б. г. - 29 с. : фото. цв., ил

18. Колесникова, Ирина Алексеевна
Ассортимент безалкогольных напитков : науково-популярна література . - К. : Урожай, 1991. - 238,[1] с. : табл ; 17 см. - Библиогр.: с. 236-237 (17 назв.)

19. Лавров, Юрий Александрович.
Напитки здоровья : [Практ. пособие] / Ю. А. Лавров,. - К. : Тэхника, 1989. - 142,[2] с., [24] л. ил. ; 22 см. - Библиогр.: с. 142-143

20. Лечебные и витаминные напитки : Буклет / Сост. И. К. Щевелев. - К. : Вища шк., 1989. - 1 Буклет

21. Митюков, Алексей Дмитриевич
Безалкогольные напитки и коктейли : науково-популярна література . - Минск : Ураджай, 1989. - 111 с., . ил.

22. Мялковский, Олег Владимирович
Теория и практика приготовления смешанных напитков : Учебно-практическое пособие / Киевский техникум гостинничного хоз-ва. - К. : Центр учебной литературы, 2005. - 359 с. - Библиогр.: с. 357-358

23. Напої домашнього приготування : науково-популярна література / Підібрала та відредагувала Н. Кравченко. - К. : Обереги, 1991. - 16 с

24. Напої наших предків / упор. В. О. Ткаченко. - Кіровоград : Редакція газети "Діалог", 1991. - 35,[1] с. : іл.

25. Питенев, Иван Викторович
Здоровье в бокале : [Безалкогольные напитки] / Иван Питенев,. - Новосибирск : Кн. изд-во, 1990. - 170,[4] с. : ил. ; 14x13 см. - Библиогр.: с. 172

26. Пучеров, Николай Николаевич.
Все о кофе : науково-популярна література / Николай Пучеров,; Отв. ред. А. П. Щербаков. - 3-е изд., стереотипное. - К. : Наукова думка, 1988. - 102,[2] с

27. Сало Ярослав Миколайович
Організація обслуговування населення на підприємствах харчування. Ресторанна справа : Довідник офіціанта - 2-е вид., випр. і доп. - Львів : Афіша, 2005. - 333, [1] с. : іл. - Бібліогр.: с. 330

28. Ткаченко Василь Олексійович
Напої наших предків / Василь Ткаченко,. - 3-є вид. - Кіровоград : ІМЕКС-ЛТД, 2004. - 111,[1] с. : іл

29. Цесельский Т.
Медоварение или искусство производства напитков из меда и фруктов : рідкісна книга / Т. Цесельский; Пер. с польск. М.К. Новосельский. - Екатеринослав : Тип. "Дитятковского Тов-ва", 1906. - 79 с. : іл

30. Архіпов, Віктор Віталійович.
Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані : Навчальний посібник / Віктор Архіпов, Тетяна Іванникова, Анастасія Архіпова. - К. : Центр учбової літератури, 2008. - 381,[1] с. : іл.

31. Архипов Виктор Витальевич
Гостинично-ресторанный сервис : Особенности культуры и традиций питания народов мира: Курс лекций / Виктор Архипов, Евгения Иванникова, ; Киевский нац. ун-т культуры и искусств . Фак. экономики и гостинично-ресторанного бизнеса, Московский гос. ун-т сервиса. Каф. технологии и организации питания. - К. : Атика, 2005. - 214,[1] с

32. Богушева В.И.
Бары и рестораны : Искусство обслуживания / В.И.Богушева. - Ростов-на-Дону : Феникс, 2000 [2001]. - 351 с. - (Сер. "Учебники и учебные пособия")

33. Келлинг Альфред
Руководство для официантов : методичні рекомендації / Альфред Келлинг, Гельмут Фогель,; Пер. с нем. А. В. Любарского. - М. : Экономика, 1980. - 118 с. : ил ; 20 см.

34. Коршунов Николай Васильевич
Организация обслуживания в ресторанах : Учебник для сред. проф.-техн. уч-щ / Николай Коршунов,. - 2-е изд., перераб. и доп. - М. : Высш. школа, 1980. - 238 с. : ил ; 22 см.

35. Крымская, Белла Аркадьевна
Справочник официанта : визначник / Белла Аркадьевна Крымская,; Б. А. Крымская , В. В. Балашов. - М. : Экономика, 1986. - 191 с. : ил ; 23 см. - Библиогр.: с. 187-188. - Предм. указ.: с. 189-191

36. Надежин, Николай Александрович
Современный ресторан и культура обслуживания : матеріал технічної інформації / Н. А. Надежин, В. А. Красильников, Н. А. Красильников. - 2-е изд., перераб. и доп. - М. : Экономика, 1980. - 127 с. : ил ; 21 см

37. Технологія продукції ресторанного господарства: полтавська кухня : навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів / Т. В. Капліна, О. І. Білоусько, Н. І. Шаповал ; М-во освіти і науки України, Полтавський ун-т споживчої кооперації України. - К. : Центр учбової літератури, 2008. - 279,[1] с. : 11 арк. іл., табл. - Бібліогр. : с. 277-279

.: Розділ: Інше :: 12.12.2009 00.18.12 :.
.: Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д.І.Чижевського :.
   

Generated in 0.159162 seconds