Виртуальная библиографическая справка. Объединенная справочная служба публичных библиотек Украины
     
   
     
Привет, Гость :: Вход
українська мова     русский язык

Лимит вопросов на сегодня: 36 .:. Вопросов в базе: 46095
   


Автор вопроса: Вова из города: Станків :: Вопрос: 18910  
Вова спрашивает:
Доброї ночі. Допоможіть будьласка знайти інформацію для написання дипломної роботи " Технологія приготування, характеристика салатів, вінігретів ібутербродів, технологія подання". Бажано на українській мові, картинками. Наперед спасибі!!!
Наш ответ:
Пропонуємо наступні джерела інформації:

Шумило, Ганна Іванівна
Технологія приготування їжі [] : Навчальний посібник / Ганна Шумило,. - К. : Кондор, 2003,, 2006. - 504 с. : іл. - Бібліогр. с. 504. - ISBN 966-8251-06-7
Гончаренко, М. С.
Основы валеологического питания [Текст] : Учебное пособие / М. С. Гончаренко ; М-во образования и науки Украины, Харьковский нац. ун-т им. В. Н. Каразина . - Харьков : ООО "Издательство Бурун Книга", 2006. - 367 с. : табл. - Библиогр.: с. 365-367. - ISBN 966-8942-01-9
Успенская, Надежда Родионовна.
Практическое пособие для повара : [Учеб. пособие для сред. ПТУ] / Н. Р. Успенская. - М. : Экономика, 1982. - 175 с. : ил. ; 20 см.
Дорохіна, Марія Олексіївна.
Технологія продукції харчування у таблицях і схемах : навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів / Марія Дорохіна, Тетяна Капліна. - К. : Кондор, 2008. - 278,[1] с. : табл. - Бібліогр. с. 277-278.
Ковалев, Николай Иванович
Технология приготовления пищи : (Учеб. для техникумов по спец. 1016 "Технология обществ. питания" и 1752 "Орг. обслуж. в обществ. питании" / Николай Ковалев, Людмила Сальникова,. - 3-е изд., перераб. - М. : Экономика, 1988. - 302,[1] с. : ил. - (Сер. "Общественное питание"). - Предм. указ.: с. 294-299
Павлова,, Людмила Васильевна
Практические занятия по технологии приготовления пищи [Текст] : [Учеб. пособие для технол. отд-ний техникумов обществ. питания и сов. торговли] / Л. В. Павлова, В. А. Смирнова. - 2-е изд., перераб. и доп. - М. : Экономика, 1988. - 191 с. ; 20 см. - (Сер. "Общественное питание").
Волкова, Т. І.
Карвінг-художнє різблення по овочах і фруктах [Текст] / Т. І. Волкова // Трудове навчання в школі. - 2009. - № 11. - 22-24, вклад. : кол.іл.
http://diplomz.co.ua/other/47263/
http://netreferata.com/ukr/referat-1260.html
http://referats.allbest.ru/miscellaneous/80810.html
http://refsmarket.com.ua/searchdirect.php?ID=1536826
http://revolution.allbest.ru/cookery/00110033.html
http://www.ukrreferat.com/index.php?referat=56296
http://otherreferats.allbest.ru/cookery/00017979.html
http://retgdwera.blox.ua/html/1310721,262146,169.html?8
http://refsmarket.com.ua/viewfree.php?diplomID=10987
http://netreferata.com/ukr/referat-1271.html

.: Раздел: Прочее :: 16.12.2009 03.17.55 :.
.: Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д.І.Чижевського :.
   

Generated in 0.160765 seconds