Доброго дня. Допоможіть знайти інформацію для написання курсової "Характеристика сировини для приготування бутербродів. Способи подавання бутербродів". Наперед спасибі!
Доброго дня!Пропонуємо літературу :
1.Дубцов Г.Г. Технология приготовления пищи.- М.: АКАДЕМИЯ, Мастерство, 2002. -272с.
2.Корягіна М.Ф., Юліна А.І., Петренко Т.Ф. Технологія продукції громадського харчування.- К. КНТЕУ, 2002.- 131с.
3.Простакова Т. Технология приготовления пищи, Ростов на/Д,М. АСТ;Феникс.-М. 1999.-352с
4.Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий для предприятий
обществ. питания Авт.-сост. Здобнов А.И., Цыганенко В.А.,
Пересичный М.И. -К. А.С.К., 1998.- 656с.
5.Сопина Л.Н. Пособие для повара.- М. Академия, 2002.- 239с.
6.Шатун Л.Г. Технология приготовления пищи: Учебник. – М.: Издательско-торговая корпорация «Дашков и К », 2004. – 480 с.
7.Шумило Г.І. Технологія приготування їжі.-К. Кондор, 2003.- 505с.
8.Фурс И.Н. Технология производства продукции общественного питания. - Мн. Новое знание, 2002 .- 799с.
А також сайти:
http://www.ukrreferat.com/index.php?referat=40921
http://ua.textreferat.com/referat-1119.html
http://ped.sumy.ua/index.php?option=com_content&task=view&id=258&Itemid=72
http://ua.textreferat.com/referat-1295.html
http://refsmarket.com.ua/viewfree.php?pageid=3&diplomID=10987
http://izvestiya.odessa.gov.ua/index.php?go=Newspaper&in=view&id=9299
http://referats.qip.ru/referats/preview/88800/
http://mega.km.ru/Kitchen/content.asp?rubr=20602
http://otherreferats.allbest.ru/cookery/00012239.html
http://www.uchportal.ru/load/109-1-0-1405
http://revolution.allbest.ru/cookery/00032888.html
http://window.edu.ru/window_catalog/pdf2txt?p_id=24006&p_page=2
http://kuking.net/8_1025.htm
http://prosto-gotovit.ru/buterbrodi/index.html