Віртуальна бібліографічна довідка. Об'єднана довідкова служба публічних бібліотек України
     
   
     
Привіт, Гість :: Вхід
українська мова     русский язык

Ліміт запитань на сьогодні: 36 .:. Запитань у базі: 46095
   


Автор запитання: Володя із міста: Стрий :: Запитання: 19035  
Володя запитує:
Доброї ночі.Дякую за минулу допомогу. Допоможіть будьласка знайти інтурненет джерела з відки можна написати наступні дипломні ролботи: "Характеристика кафе і ресторанів (матеріально технічне забезпечення кафе і ресторанів, страви які реалізуються, напоїякі реалізуються)" , "Підготовка до обслуговування відвідувачів (Прибиранняр, розташування меблів, сервіровка столів, особливості розміщення посуду та приладдя)". Наперед спасибі!!!
Наша відповідь:
1. http://ua.textreferat.com/referat-943.htm
Організація виробництва на прикладі ресторану «Хрещатик»

2.http://referaty.com.ua/ukr/details/8535/
Організація роботи ресторану категорії “Люкс” на 100 посадкових місць, Детальна інформація

3.http://referat.repetitor.ua/Організація_роботи_ресторану_категорії_Люкс?page=3

Організація роботи ресторану категорії "Люкс" на 100 посадкових місць

4.http://studio-expert.at.ua/load/118-1-0-268

Тема: Сучасні технології як запорука високого рівня обслуговування в ресторані в сучасних умовах

5.http://shpora.kiev.ua/organizaciya_robotu_pidpriemstv_restorannogo_gospodarstva.htm.html
Організація роботи підприємств ресторанного господарства

6.http://kursova.biz/content/view/390/76/

.: Розділ: Інше :: 27.12.2009 01.36.36 :.
.: Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д.І.Чижевського :.
   

Generated in 0.164374 seconds