Доброго дня! Допоможіть будь-ласка, знайти матеріал (нетрадиційні методи навчання)на курсову роботу на тему "Технології приготування страв" в 5-6 класах. Дуже дякую!
Пропонуємо наступні джерела інформації:
1. Барсанова Т.
Христианская Пасха и урок труда / Т.Барсанова // Начальная школа. - 2000. - № 3. - С. 52-57
2. Волкова Т. І.
Карвінг-художнє різблення по овочах і фруктах / Т. І. Волкова // Трудове навчання в школі. - 2009. - № 11. - 22-24, вклад. : кол.іл. - Зміст: Учимося техніці простого домашнього карвінгу
3. Гаращенко Т. Г.
Овочева симфонія / Т. Г. Гаращенко // Трудове навчання в школі. - 2009. - № 11. - С. 25-28
4. Романів О.
Значення овочів у харчуванні людини.Особливості української національної кухні / О. Романів // Трудове навчання в школі. - 2009. - № 7. - С. 27-30
5. Занятия по обслуживающему труду в 4-8 классах : Работа с пищ. продуктами, Электротехн. работы. Метод. разраб. уроков / Под ред. И. Н. Федоровой. - 2-е изд., испр. и доп. - М. : Просвещение, 1981. - 191 с. : ил. ; 22 см.
http://refsmarket.com.ua/searchdirect.php?ID=1828874
http://disser.com.ua/content/335106.html