Віртуальна бібліографічна довідка. Об'єднана довідкова служба публічних бібліотек України
     
   
     
Привіт, Гість :: Вхід
українська мова     русский язык

Ліміт запитань на сьогодні: 34 .:. Запитань у базі: 45892
   


Автор запитання: Олена із міста: Черкаси :: Запитання: 19845  
Олена запитує:
Доброго дня! Допоможіть будь-ласка, знайти матеріал (нетрадиційні методи навчання)на курсову роботу на тему "Технології приготування страв" в 5-6 класах. Дуже дякую!
Наша відповідь:
Пропонуємо наступні джерела інформації:


1. Барсанова Т.
Христианская Пасха и урок труда / Т.Барсанова // Начальная школа. - 2000. - № 3. - С. 52-57
2. Волкова Т. І.
Карвінг-художнє різблення по овочах і фруктах / Т. І. Волкова // Трудове навчання в школі. - 2009. - № 11. - 22-24, вклад. : кол.іл. - Зміст: Учимося техніці простого домашнього карвінгу
3. Гаращенко Т. Г.
Овочева симфонія / Т. Г. Гаращенко // Трудове навчання в школі. - 2009. - № 11. - С. 25-28
4. Романів О.
Значення овочів у харчуванні людини.Особливості української національної кухні / О. Романів // Трудове навчання в школі. - 2009. - № 7. - С. 27-30

5. Занятия по обслуживающему труду в 4-8 классах : Работа с пищ. продуктами, Электротехн. работы. Метод. разраб. уроков / Под ред. И. Н. Федоровой. - 2-е изд., испр. и доп. - М. : Просвещение, 1981. - 191 с. : ил. ; 22 см.

http://refsmarket.com.ua/searchdirect.php?ID=1828874
http://disser.com.ua/content/335106.html

.: Розділ: Педагогіка. Психологія :: 15.03.2010 10.16.27 :.
.: Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д.І.Чижевського :.
   

Generated in 0.155626 seconds