Знайдіть будь-ласка інформацію на таке питання : "Вимоги до організації закладів ресторанного господарства при готелях різної категорії." Дякую
Пропонуємо Вам ознайомитися з наступною інформацією:
Правила роботи закладів (підприємств) ресторанного господарства.-Режим доступу.-
http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=z0680-02
Організація системи ресторанного господарства в готельному бізнесі.-Режим доступу.-
http://www.etm.dp.ua/?p=637
Сутність і соціально-економічне значення ресторанного господарства.-Режим доступу.-
http://buklib.net/component/option,com_jbook/task,view/Itemid,99999999/catid,193/id,8923/
1.Архіпов В.В.Організація ресторанного господарства: навч.посіб.-К.:Центр учбової л-ри,2007.-280с.
2.Мостова Л.М., Новікова О.В. Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства: навч. посіб. - К.: Ліра-К, 2010. - 388 с.
3.П'ятницька Г. Т. Менеджмент ресторанного господарства: навч. посіб.— К., 2008. — 374с.
4.П'ятницька Г. Концептуальні засади розвитку ресторанного господарства в Україні // Вісн.КНТЕУ.-2008.-№3.-С.15-23.
5.Ресторанный бизнес. Как открыть и успешно управлять рестораном: Пер. с англ. - М.: РосКонсульт, 1999.-272 с.