Віртуальна бібліографічна довідка. Об'єднана довідкова служба публічних бібліотек України
     
   
     
Привіт, Гість :: Вхід
українська мова     русский язык

Ліміт запитань на сьогодні: 36 .:. Запитань у базі: 46053
   


Автор запитання: Ольга із міста: м. Львів :: Запитання: 24007  
Ольга запитує:
Доброго вечора. Чи не могли б Ви допомогти мені у пошуку інформації для курсової роботи на тему "Пектини в оздоровчому харчуванні, їх характеристика і властивості". Наперед дякую!
Наша відповідь:
Шановна Ольго! Пропонуємо Вашій увазі наступну інформацію:
Гнатенко М.А. Розробка технології пектинових екстрактів та способу їх сушіння: Дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Національний ун-т харчових технологій. - К., 2002. - 215арк. - Бібліогр.: арк. 151-165.- Режим доступу: http://www.lib.ua-ru.net/diss/cont/18667.html
Користь яблук, властивості яблук, здорове харчування і яблучна дієта. – Режим доступу: http://krymia.com/uk/utilityoffruitua/110-arcticles4.html
Навіщо людині потрібні пектини? – Режим доступу:
http://arhiv-statey.pp.ua/health/9113-zachem-cheloveku-nuzhny-pektiny.html
Пектин. – Режим доступу: http://www.tempo-jsc.com/?page=pectin#
ПЕКТИНЫ. – Режим доступа: http://fitoapteka.org/pectun
Пектини та їх лікувальна дія на організм в цілому, включаючи боротьбу з впливом радіації. – Режим доступу:
http://cybernetics.kiev.ua/content/pektini-ta-їkh-lіkuvalna-dіya-na-organіzm-v-tsіlomu-vklyuchayuchi-borotbu-z-vplivom-radіatsі
Природні методи захисту від радіації та хімічного забруднення. – Режим доступу: http://tamara12.ucoz.ru/load/1-1-0-19
САМОЛЮК Л.Їжа, що захищає від радіації. – Режим доступу: http://www.volyn.com.ua/?rub=7&article=0&arch=929
Формування споживних властивостей хліба з використанням пектинових речовин, пектиновмісних порошків і поліцукридів. – Режим доступу: http://sg.dt-kt.net/books/book-6/chapter-496/

Донченко, Л. В. Пектин: основные свойства и применение [Текст] : монография / Л. В. Донченко, Г. Г. Фирсов. - М. : ДеЛи принт, 2007. - 275 с.: рис. - Библиогр.: с. 255-272.
Жестерева Н. А. Влияние добавки пектина на биологическую ценность продукта // Новые технологии пищевых производств и актуальные проблемы развития торговли и общественного питания. — Х., 1995. — С.234–236
Козлов, К. П. Протекторна дія пектину при надходженні в організм ртуті в малих дозах (до проблеми мікромеркуріалізму) [Текст] : дис... канд. біол. наук: 14.02.01 / Козлов Костянтин Павлович ; АМН України, Інститут медицини праці. - К., 2004. - 131 арк.: рис.
Косенко С. В. Перспективи застосування пектинвмісних речовин як гігієнічних та профілактичних засобів порожнини рота ендо- та екзогенної спрямованості // Гигиена населенных мест. — К., 2001. — Вып.38, т.2. — С.480–483.
. Красноштан С. К. Мінеральні і пектинові речовини плодово-ягідної продукції та їх значення в профілактично-лікувальних цілях // Уманська сільськогосподарська академія. Збірник наукових праць. — Умань, 1998. — С. 155–161.
Осіпенко У. Застосування низькоетерифікованого пектину для створення продуктів оздоровчого призначення при виробництві кремів у кондитерському виробництві.// Всеукраїнська конференція з питань безпеки харчування (Київ 27-29 березня 2010). – К.: НТУУ «КПІ», 2010. ¬ С. 137.
Пектин, его извлечение и пектинопрофилактика // Новые технологии пищевых производств и актуальные проблемы развития торговли и общественного питания. — Х., 1995. — С.100–102.
. Пектинопрофілактика як засіб адаптації населення в умовах забруднення промислових територій // Гігієнічна наука та практика на рубежі століть. — Д., 2004. — Т.2. — С.354–358.
Пектины как естественные адаптогены // Регуляция в живых системах. — Дніпропетровськ, 1998. — С.53–56.
Пересічний М. І. Наукове обгрунтування механізму радіозахисту організму людини пектиновими речовинами та їх технологічне використання // Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах. — К., 2001. — С.137–141.
Пересічний М. І. Чорноморська водорость зостера та продукт її переробки — «біостар» і пектин-зостерин — перспективні компоненти харчових продуктів // Товарознавство — наука, практика та перспективи розвитку в умовах ринку. — К., 1999. — Ч.3. — С.114–117.
Пересічний М.І., Кравченко М.Ф. Наукове обґрунтування механізму радіозахисту організму людини пектиновими речовинами та їх технологічне використання: Зб. наук. пр. КНТЕУ. – К.: КНТЕУ, 2001. – С. 137–141.
Сорбційні властивості пектинових речовин // Київський ун-т ім. Т. Шевченка. Вісник. Сер. Хімія. — К., 1998. — Вип.35. — С.20–22.
Фізичні та теплофізичні характеристики пектиновмісних екстрактів і паст із яблучних вичавок // Харчова промисловість. — К., 1995. — Вип.41. — С.57–62.
Філак Ф. Г. Лікування натуральними пектиновмісними пастами хворих на хронічний ентерит та можливості застосування пектиновмісних паст у відновний період розвантажувально-дієтичної терапії // Оздоровлююче природне харчування, розвантажувальна дієтотерапія. — Ужгород, 2000. — С.255–259.

.: Розділ: Загальні :: 10.04.2011 01.17.04 :.
.: Донецкая областная универсальная научная библиотека им. Н.К.Крупской :.
   

Generated in 0.179603 seconds