Доброго дня! Допоможіть будь-ласка знайти літературу за темою:
Особливості технологій функціонально молочних продуктів харчування
Доброго дня, Валентина!
Пропонуємо Вам скористуватись інформацією у наступних джерелах:
Наукові основи розробки технологій молочних продуктів функціонального призначення: автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 [Електронний ресурс] / Н.А. Дідух; Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2008. — 37 с.-
http://www.nbuv.gov.ua/ard/2008/08dnapfp.zip
Розвиток виробництва молока та ринку молочних продуктів в Карпатському регіоні України: автореф. дис... д-ра екон. наук: 08.00.03 [Електронний ресурс] / С.В. Васильчак; Нац. наук. центр "Ін-т аграр. економіки" УААН. — К., 2007. — 37 с.-
http://www.nbuv.gov.ua/ard/2007/07vsvkru.zip
Розробка молочно-білкового концентрату зі сколотин та його використання у технологіях продуктів харчування: Автореф.дис... канд. техн. наук: 05.18.16 [Електронний ресурс] / Т.І. Юдіна; Харк. держ. акад. технології та організації харчування. — Х., 2001. — 17 с.-
http://www.nbuv.gov.ua/ard/2001/01ytitpx.zip
Розробка технології бактеріальних препаратів із залученням Lactobacillus casei ssp. casei для виробництва функціональних молочних напоїв: Автореф. дис... канд. техн. наук [Електронний ресурс] / О.В. Науменко; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2005. — 20 с.-
http://www.nbuv.gov.ua/ard/2005/05novfmn.zip
Розробка технології молочно-солодового десерту функціонального призначення: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 [Електронний ресурс] / А.В. Мінорова; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2004. — 20 с.-
http://www.nbuv.gov.ua/ard/2004/04mavdfp.zip
Розробка технології функціонального молочного продукту, збагаченого біфідобактеріями, для дитячого харчування: автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 [Електронний ресурс] / Н.І. Васильєва; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2008. — 20 с.-
http://www.nbuv.gov.ua/ard/2008/08vnibdh.zip
Технології бактеріальних препаратів для функціональних продуктів і біологічно активних добавок: Автореф. дис... д-ра техн. наук: 03.00.20 [Електронний ресурс] / Н.Ф. Кігель; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2003. — 41 с.-
http://www.nbuv.gov.ua/ard/2003/03knfbad.zip
Технологія БАД, які містять інгібітори амілолітичних ферментів: автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 [Електронний ресурс] / Н.А. Кушнір; Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2009. — 20 с.-
http://www.nbuv.gov.ua/ard/2009/09knaiaf.zip
Технологія напівфабрикатів для збитої десертної продукції на основі нежирної молочної сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.16 [Електронний ресурс] / Р.П. Никифоров; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. — Донецьк, 2009. — 19 с.-
http://www.nbuv.gov.ua/ard/2009/09nrpnms.zip
Удосконалення технології молочних напоїв на основі використання цикорію: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 [Електронний ресурс] / Г.П. Калініна; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2007. — 18 с.-
http://www.nbuv.gov.ua/ard/2007/07kgpovc.zip
Удосконалення технології сиркових виробів із зерновими інгредієнтами: автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 [Електронний ресурс] / О.О. Онопрійчук; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2008. — 22 с.-
http://www.nbuv.gov.ua/ard/2008/08ooovzi.zip
ОСОБЛИВОСТІ ТЕХНОЛОГІЇ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ НА ОСНОВІ ЖИРОВМІСНОЇ СИРОВИНИ З ОПТИМІЗОВАНИМ ЖИРНОКИСЛОТНИМ СКЛАДОМ-
http://hduht.edu.ua/News/t_k_23.03/1/s1.pdf
ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ТА БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ-
http://www.hduht.edu.ua/News/t_k_23.03/1/s4.pdf
10.2. КЛАСИФІКАЦІЯ І ФОРМУВАННЯ АСОРТИМЕНТУ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ-
http://www.ebooktime.net/book_74_glava_87_10.2._КЛАСИФІКАЦІЯ.html
http://www.hduht.edu.ua/News/t_k_23.03/1/s1.pdf
http://www.nbuv.gov.ua/portal/chem_biol/nvnltu/15_4/357_Wasylczak_15_4.pdf
Дідух Н. А. Визначення протеолітичної активності заквашувальних композицій для виробництва білкових молочних продуктів функціонального та спеціального призначення // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. — Х., 2010. — Вип. 1 (11). — С. 329–336.
Дідух Н. А. Молочний екстракт коренів ехінацеї пурпурної — фізіологічно функціональний інгредієнт для виробництва молочних продуктів // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. — Х., 2006. — Вип.1 (3). — С.141–149.
Дідух Н. А. Рекомендації щодо використання рослинних олій у функціональних молочних продуктах діабетичного призначення // Обладнання та технології харчових виробництв. — Донецьк, 2007. — Вип.17, т.1. — С.79–86.
Дідух Н. А. Симбіотичний комплекс із використанням чистих культур Bifidobacterium breve для молочних продуктів функціонального призначення // Обладнання та технології харчових виробництв. — Донецьк, 2008. — Вип. 19. — С. 133–140.
Косіор Л. Т. Молочна продуктивність корів української чорно-рябої молочної та голштинської порід за умов інтенсивної технології виробництва молока // Вісник. — Х., 2010. — Вип. 95: Сучасні проблеми вдосконалення технічних систем і технологій у тваринництві. — С.61–66.
Могильный, В. А. Новые технологии - новые достижения [Текст] / В. А. Могильный // Переработка молока : Специализированный информационный бюллетень. - 2008. - № 8. - С. 43.
Молокопой Л. О. Симбіотичний комплекс з використанням чистих культур B. animalis та L. lactis для молочних продуктів функціонального призначення // Наукові праці. — О., 2008. — Вип. 33. — С.131–136.
Онопрійчук О. О. Розроблення технології комбінованого молочно-білкового продукту з рослинними інгредієнтами // Таврійський науковий вісник. — Херсон, 2006. — Вип.43. — С.92–100.
Совершенствование технологии производных лактозы на основе ионообменной обработки лактосодержащего сырья [Текст] / А.Д. Лодыгин , А.Г. Храмцов, И.А. Евдокимов и др // Молочное дело : Ежемесячный производственно-практический журнал. - 2007. - №6. - С. 9-10.
Технология производства молочных продуктов : Пастеризованные молочные продукты [Текст] // МОЛОКОпереробка : Виробничо-практичний журнал. - 2009. - № 10. - С. 38-48.
Технология производства молочных продуктов : Заквасочные культуры и их производство [Текст] // МОЛОКОпереробка : Виробничо-практичний журнал. - 2010. - № 1. - С. 42-49.
Технология производства молочных продуктов : Кисломолочные продукты [Текст] // МОЛОКОпереробка : Виробничо-практичний журнал. - 2009. - № 12. - С. 32-49.