Доброго дня, допоможіть,будь ласка, знайти інформацію на один з розділів курсової роботи:"Розроблення функціональної страви з добавкою пектину".Дякую!
Доброго дня, Валерій!
На жаль, більш-менш конкретної інформації за Вашим запитом знайти не вдалося. Пропонуємо Вам скористуватись інформацією у наступних джерелах:
http://tovar.dt-kt.net/books/book-12/chapter-1171/
http://ua.textreferat.com/referat-1399-1.html
http://uk.wikipedia.org/wiki/Зефір_(кондитерський_виріб)
http://ebooktime.net/book_74_glava_78_10.3._УПРАВЛІННЯ_Р?.html
http://67171.ebooktim.web.hosting-test.net/book_74_glava_77_10.2._ОРГАНІЗАЦІЙН.html
http://tovar.dt-kt.net/books/book-12/chapter-1210/
http://pidruchniki.com.ua/15840720/ekonomika/osnovi_ekspertizi_prodovolchih_tovariv_-_maligina_vd
http://www.bestreferat.ru/referat-203257.html
Комплексна переробка яблук в консервовані продукти: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 [Електронний ресурс] / І.В. Москалюк; Одес. держ. акад. харч. технологій. — О., 2003. — 15 с.-
http://www.nbuv.gov.ua/ard/2003/03mivykp.zip
Технологія напівфабрикатів для збитої десертної продукції на основі нежирної молочної сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.16 [Електронний ресурс] / Р.П. Никифоров; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. — Донецьк, 2009. — 19 с.-
http://www.nbuv.gov.ua/ard/2009/09nrpnms.zip
Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини: автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 [Електронний ресурс] / А.Б. Горальчук; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2008. — 19 с.-
http://www.nbuv.gov.ua/ard/2008/08gaboos.zip
Нікітчіна Т. І. Використання пектинового екстракту і концентрату для виробництва фруктово-молочних напоїв // Наук. пр. — Одеса, 2006. — Вип.28, т.1. — С.80–82.
Палвашова Г. І. Розробка фруктово-овочевих нектарів з використанням пектинового концентрату // Наукові праці. — О., 2007. — Вип.31, т.2. — С.41–43.