Привіт, Гість ::
Вхід
Ліміт запитань на сьогодні: 32 .:. Запитань у базі: 45993
Головне меню
На головну
Нове запитання
Правила
Про нас
Розширений пошук
Розділи
Література
[5868]
Загальні
[1088]
Культура. Мистецтво. Преса
[1872]
Мовознавство
[2448]
Історія
[2196]
Поза умовами довідки
[462]
Міфологія. Фольклор
[245]
Держава і право
[3095]
Ботаніка. Рослинництво
[289]
Інше
[3339]
Тексти книг
[921]
Географія. Краєзнавство
[992]
Біологія. Медицина
[678]
Енциклопедії. Словники
[78]
Комп'ютери. Телекомунікації
[713]
Театр. Кінематограф
[169]
Образотворче мистецтво
[285]
Філософія. Релігія
[733]
Зоологія. Тваринництво
[180]
Фізика. Хімія
[477]
Сценарії
[545]
Педагогіка. Психологія
[5319]
Техніка. Виробництво
[591]
Математика
[484]
Етика. Естетика
[219]
Астрономія. Космонавтика
[79]
Екологія. Охорона природи
[673]
Фізкультура. Спорт
[338]
Освіта
[1723]
Музика
[243]
Соціологія
[463]
Економіка. Фінанси
[7460]
Бібліотеки. Архіви
[1461]
Авіація. Повітроплавство
[80]
Туризм
[107]
УДК в бібліотеках для дітей
[75]
Євродовідка
[4]
Лінки
Віртуальні довідки
Національна
бібліотека України
ім. В.І. Вернадського
Національна
бібліотека України
ім. Ярослава Мудрого
Публічна
бібліотека
імені Лесі Українки
Державна
бібліотека України
для юнацтва
Пошукові сервери
Google
Бібліотечні каталоги
Національна
бібліотека України
для дітей
Національна
бібліотека України
ім. В.І. Вернадського
Національна
бібліотека України
ім. Ярослава Мудрого
Версія для друку
Автор запитання: Людмила із міста: Черкаси :: Запитання: 28464
Людмила запитує:
Допоможіть будьласка мені потрібна книга Санітарія і гігієна , і Технологія приготування їжі все підручники
Наша відповідь:
Шановна Людмило! Пропонуємо Вашій увазі наступну інформацію:
ДОЦЯК В.С. Українська кухня (djvu) . – Режим доступу:
http://intellect-box.at.ua/load/pidruchniki_tekhnologija/docjak_v_s_ukrajinska_kukhnja_djvu_46_7_mb/15-1-0-97
Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів. – Режим доступу:
http://knigi.kb200.com/a.php?id=101176090
Скрипников Ю.Г. Технологія переробки плодів і ягід. – Режим доступу:
http://knigi.tr200.net/v.php?id=1941655
Технологія приготування їжі. – Режим доступу:
http://www.download-all-apps.info/?c=result&query=Технологія пр
%
00готування їжі
Шуміло Г.І. Технологія приготування їжі (djvu) . – Режим доступу. – Режим доступу:
http://intellect-box.at.ua/load/pidruchniki_tekhnologija/shumilo_g_i_tekhnologija_prigotuvannja_jizhi_djvu_11_4mb/15-1-0-98
Виробнича санітарія і гігієна праці. – Режим доступу:
http://pidruchniki.ws/17660603/turizm/virobnicha_sanitariya_gigiyena_pratsi
Виробнича санітарія та гігієна. – Режим доступу:
http://pidruchniki.ws/15060913/bzhd/virobnicha_sanitariya_gigiyena
ГІГІЄНА ПРАЦІ ТА ВИРОБНИЧА САНІТАРІЯ. – Режим доступу:
http://finance-library.com.ua/article.php?book=83&article=5546
Грибан В.Г., Негодченко О.В.Охорона праці. – Режим доступу:
http://fmf.donntu.edu.ua/sub-faculty/RTP/students/metod/posobie.pdf
ОСНОВИ ФІЗІОЛОГІЇ, ГІГІЕНИ ПРАЦІ ТА ВИРОБНИЧОЇ САНІТАРІЇ. – Режим доступу:
http://pidruchniki.ws/19570411/bzhd/osnovi_fiziologi_gigieni_pratsi_virobnichoyi_sanitariyi
Основи фізіології, санітарії та гігієни харчування (PDF). – Режим доступу:
http://intellect-ox.at.ua/load/sanitarija_okhorona_praci_pgkh/osnovi_fiziologiji_sanitariji_ta_gigieni_kharchuvann
.: Розділ:
Тексти книг
:: 22.07.2012 18.55.45 :.
.:
Донецкая областная универсальная научная библиотека им. Н.К.Крупской
:.
Generated in 0.151578 seconds