Добрий вечір! Допоможіть, будь- ласка, підібрати літературу для написання курсової роботи на тему"Особливості та принципи використання штучної їжі. Генетично модифікована їжа та її застосування на підприємствах ресторанного господарства".Наперед дякую!
Доброго дня, Валерія!
Пропонуємо наступну інформацію:
1. Генетично-модифіковані рослини: перспективи та проблеми [Текст] : доповіді наук. конф. Ін-т цукрових буряків УААН, 5 листопада 2002 р., м. Київ / УААН, Інститут цукрових буряків, Українське товариство генетиків та селекціонерів ім. М.І.Вавілова ; ред. М. В. Роїк. - К. : [б.в.], 2003. - 155 с.
2. Блюм Я. Б. Питання біобезпеки при впровадженні генетично модифікованих організмів в Україні // Екологія і ресурси. — К., 2001. — С.105–122.
3. Кощій О. В. Проблеми споживання генетично модифікованих продуктів харчування // Економічні науки. — Луцьк, 2004. — Вип.1 (1): Сер. «Економіка та менеджмент». — С.34–41.
4. Грибко О. В. Налагодження державної системи запобігання ризиків, пов’язаних із обігом генетично модифікованих органів // Теорія та практика державного управління. — Х., 2006. — Вип.3 (15). — С.270–275.
5. Димань Т. М. Біобезпека генетично модифікованих організмів // Екотрофологія — міст у майбутнє харчування людини. — Біла Церква, 2007. — С. 121–125.
6. Єщенко О. В. Можливості генетично-модифікованих організмів та перспективи їх застосування // Збірник наукових праць. — Умань, 2007. — Вип.64, ч.1: Агрономія. — С.127–137.
7. Кравченко Т. А. Генетично модифіковані продукти (ГМП) — загроза продовольчій безпеці України // Праці. — Мелітополь, 2008. — Вип. 8, т. 4. — С. 72–82.
8. Рябченко М. О. Оцінка якості та безпеки харчової продукції, отриманої з генетично модифікованих джерел // Товарознавчий вісник. — Луцьк, 2009. — С.287–292.
9. Россоха В. І. Створення, детекція та оцінка генетично-модифікованих організмів (оглядова) // Науково-технічний бюлетень. — Х., 2009. — N100. — С.416–423.
10. Генетично модифіковані організми: потреби, створення, ідентифікація, можливі ризики // 9 Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні інформаційні технології управління екологічною безпекою, природокористуванням, заходами в надзвичайних ситуаціях». — К. [та ін.], 2010. — С. 390–404.
11. Войтович В. Генетично модифіковані джерела харчових продуктів // Біологічні, технологічні і екологічні аспекти виробництва та переробки продукції тваринництва. — Кам’янець-Поділ., 2011. — С. 162–164
12. Ситнік О. І. Ризики харчування генетично модифікованими продуктами // Збалансований розвиток України — шлях до здоров’я і добробуту нації. — К., 2007. — С. 372–376.
13. П’яненко Ю. Б. Аналіз проблеми безпеки харчування з використанням генетично модифікованих організмів // Безпечна життєдіяльність — майбутнє людства. — Миколаїв, 2011. — С. 59–62.
14. Моркова, Ольга Ігорівна. Впровадження на ринок продуктів, що містять генетично модифіковані організми: позитивний досвід Європейського Союзу // Інноваційні напрямки вдосконалення правового захисту в Україні. — Т., 2010. — С. 15–18.
15. Бірта Г. О. Генетично модифіковані організми: за і проти // Зоотехнічна наука: історія, проблеми, перспективи. — Кам’янець-Поділ., 2012. — С. 387–388.
http://www.bestreferat.ru/referat-198262.html
http://www.nbuv.gov.ua/portal/soc_gum/Vlca/Tovar/2009_10/01.pdf
http://www.hduht.edu.ua/News/s_1.pdf
http://www.stand.lutsk.ua/html/Menu/1010.htm
http://nashaucheba.ru/v18764/курсовая_работа_-_безпека_харчування_в_закладах_громадського_харчування_на_укр.
http://ua-referat.com/Генетично_модифіковані_продукти_3
http://mediclab.com.ua/index.php?newsid=13357
http://coolreferat.com/Генетично_модифіковані_організми
http://i-medic.com.ua/index.php?newsid=22052
http://ua-referat.com/Генетично_модифіковані_продукти_2
http://referat.ukraine-ru.net/?cm=72334
http://econom.mdpu.org.ua/index.php?option=com_mtree&task=viewlink&link_id=1624&Itemid=0