Доброго дня! Допоможіть знайти інформацію для курсової роботи на тему :"Управління персоналом ресторанного господарства: характеристика, необхідність та формування системи при сучасних умовах господарювання".
Дякую!!!
Доброго дня, Ольго!
Пропонуємо Вам переглянути наступні джерела:
Васильєв Г. Як організувати роботу персоналу ресторану/Г. Васильєв // Все про бухгалтерський облік, 2012,N № 65 (13 лип.).-С.31-34
Грек, Д. В. Методика економічного обґрунтування заходів щодо вдосконалення системи управління трудовим капіталом ресторанного господарства / Д. В. Грек // Економічний часопис - ХХІ. - 2012. - № 5/6. - С. 60-63.
Кардаєва І. О. Добір персоналу в ресторанному бізнесі // Торгівля і ринок України. — Донецьк, 2007. — Вип.24. — С.157–163.
Кривошей В. В. Концептуальні підходи до оцінки ефективності управління трудовим капіталом підприємств ресторанного господарства // Освітній процес: погляд зсередини. — Д., 2010. — Т.2: Актуальні питання розвитку культури, мистецтва, освіти. — С. 79–83.
Крилова Л. В. Організація ресторанного господарства за кордоном [Текст] : навч. посіб. для студ. спец. 6.091711 "Технологія харчування" денної та заочної форм навчання / Л. В. Крилова ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2007. - 326 с.
Крилова Л. В. Теоретичні основи оцінки розвитку персоналу ресторанного господарства // Торгівля і ринок України. — Донецьк, 2008. — Вип. 25, т.1. — С. 96–101.
Оцінка персоналу ресторанного господарства [Текст] : монографія / Топольник В. Г. [та ін.] ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк : [б. в.], 2011. - 272 с.
Сьомко О. В. Проблеми формування трудових ресурсів підприємств ресторанного господарства // Теорія і практика сучасної економіки. — Черкаси, 2004. — С.210–213.
Ткаченко О. П. Мотивація персоналу підприємств ресторанного господарства в умовах кризи // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. — Х., 2009. — Вип.2 (10). — С.512–518.
Хлопяк Є. В. Удосконалення процесу формування трудового колективу як фактор підвищення ефективності функціонування підприємств ресторанного господарства // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. — К., 2004. — С.132–137.
Шинкарь С. Н. Методика планирования численности управленческого персонала предприятий ресторанного хозяйства // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі. — Х., 2002. — Ч.2. — С.313–322.
Маркетинг туризма (підручники)-
http://tourism-book.com/pbooks/
Література-
http://eprints.kname.edu.ua/20751/1/МГРГ2010.pdf
http://www.mmirl.edu.ua/bibl/lib/ebooks/$$$/Управіння сучасним готельнім бізнесом/10.pdf
http://www.nbuv.gov.ua/portal/soc_gum/sre/2012_2/228.pdf
http://www.univer.km.ua/visnyk/783.pdf
http://www.stud24.ru/management/strategya-upravlnnya-personalom-u-zaklad/147185-431606-page1.html
http://www.nbuv.gov.ua/portal/soc_gum/Tiru/2010_30_1/Zaremba.pdf
Додатково пропонуємо переглянути: Віртуальна бібліографічна довідка – Розширений пошук – Пошук по номеру запитання - 28899, 20468.