Віртуальна бібліографічна довідка. Об'єднана довідкова служба публічних бібліотек України
     
   
     
Привіт, Гість :: Вхід
українська мова     русский язык

Ліміт запитань на сьогодні: 35 .:. Запитань у базі: 45907
   


Автор запитання: Ольга із міста: Львів :: Запитання: 29251  
Ольга запитує:
Доброго вечора! Допоможіть знайти інформацію для курсової роботи на такі теми: 1) "Дріжджі як джерело білка і вітамінів у технології супів" 2)"Технологічні аспекти та можливості використання каротиновмісної сировини при приготуванні страв" Дякую!!!
Наша відповідь:
Доброго дня, Ольго!
Пропонуємо переглянути наступні посилання:
http://nashaucheba.ru/v22593/ростовський_в.с.,_колісник_а.в._система_технологій_харчових_виробництв_навчальний_посібник
http://diet.elitno.net/dishes/17.html
http://www.kolyba.org.ua/transcarpathian-cuisine/18-pershi1
http://i-medic.com.ua/index.php?newsid=15930
http://ebooktime.net/book_74_glava_58_7.6_Кросворди.html
http://refs.co.ua/75352-Vazhnye_vitaminy_dlya_organizma.html
Рекомендовану літературу можна подивитися на сайті: http://www.google.com.ua/url?sa=t&rct=j&q=дріжджі у технології супів&source=web&cd=16&ved=0CEQQFjAFOAo&url=http://www.nuft.edu.ua/upload/file/prog_spec/sp_7_(1).05170112_x4_12.doc&ei=CROaUIbqG8S5hAfxioHIAw&usg=AFQjCNEwnZ4Ip0nm7A_5cxuDgFyZwc8tMg&cad=rja

.: Розділ: Інше :: 5.11.2012 23.42.04 :.
.: Національна бібліотека України для дітей :.
   

Generated in 0.160357 seconds