Помогите пожалуста с литературой по такой дисцеплине Експертиза якості надання послуг ресторанного господарства
нужная литература:.1.Коломіець Т.М."Експертиза товарів 2001"2.Поплавський М.М."Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу 2008"3.Сорокіна А.В.2Організація обслуговування в отелях і туристичних комплексах 2007"
Доброго дня! Наша відповідь:
Коломієць Т. М.Експертиза товарів : підруч. / Т. М. Коломієць, Н. В. Притульська, О. Л. Романенко. – К. : КНТЕУ, 2001. – 274 с. – Режим доступу:
http://studentbooks.com.ua/content/view/1245/44/
Сорокина А. В. Организация обслуживания в гостиницах и туристских комплексах : учеб. пособ. / А. В. Сорокина. – М. : Альфа-М ; Инфра-М, 2007. – 351 с. – Режим доступу:
http://book.tr200.net/v.php?id=2558613
На жаль, текст книги «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу : навч. посіб. / Г. Б. Мунін, Ю. О. Карягін, Х. Й. Роглєв, С. І. Руденко ; під заг. ред. М. М. Поплавського, О. О. Гаца. – К. : Кондор, 2008. – 460 с.» в електронному вигляді не знайден.