Привет, Гость ::
Вход
Лимит вопросов на сегодня: 36 .:. Вопросов в базе: 45957
Главное меню
На главную
Новый вопрос
Правила
О нас
Расширенный поиск
Разделы
Литература
[5866]
Общие
[1087]
Культура. Искусство. Пресса
[1870]
Языкознание
[2448]
История
[2194]
Вне условий справки
[462]
Мифология. Фольклор
[243]
Государство и право
[3091]
Ботаника. Растениеводство
[289]
Прочее
[3338]
Тексты книг
[921]
География. Краеведение
[991]
Биология. Медицина
[678]
Энциклопедии. Словари
[78]
Компьютеры. Телекоммуникации
[713]
Театр. Кинематограф
[169]
Изобразительное искусство
[285]
Философия. Религия
[732]
Зоология. Животноводство
[180]
Физика. Химия
[477]
Сценарии
[545]
Педагогика. Психология
[5311]
Техника. Производство
[590]
Математика
[484]
Этика. Эстетика
[219]
Астрономия. Космонавтика
[79]
Экология. Охрана природы
[671]
Физкультура. Спорт
[338]
Образование
[1723]
Музыка
[243]
Социология
[463]
Экономика. Финансы
[7452]
Библиотеки. Архивы
[1460]
Авиация. Воздухоплавание
[80]
Туризм
[107]
УДК в библиотеках для детей
[75]
Евросправка
[4]
Ссылки
Виртуальные справки
Национальная
библиотека Украины
им. В.И. Вернадского
Национальная
библиотека Украины им. Ярослава Мудрого
Публичная
библиотека
имени Леси Украинки
Государственная
библиотека Украины
для юношества
Поисковые сервера
Google
Библиотечные каталоги
Национальная
библиотека Украины
для детей
Национальная
библиотека Украины
им. В.И. Вернадского
Национальная
библиотека Украины им. Ярослава Мудрого
Печатная версия
Автор вопроса: Михаил из города: Киев :: Вопрос: 29441
Михаил спрашивает:
помогите пожалуйста найти ответ на такой вопрос:"Призначення фізичних методів визначення якості харчової продукції"
Наш ответ:
Доброго дня, Михайле!Пропонуємо Вам переглянути наступні посилання:
Закон України «Про безпечність та якість харчових продуктів»
http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/771/97-вр
Закон України. Про внесення змін до Закону України "Про якість та безпеку харчових продуктів та продовольчої сировини"
http://search.ligazakon.ua/l_doc2.nsf/link1/T052809.html
Ідентифікація товарів
http://b-ko.com/book_166_glava_5_1.2.Ідентифікаці.html
Концептуальні засади гарантій безпечності харчових продуктів
http://www.nbuv.gov.ua/portal/soc_gum/tovary/2011_1/25.pdf
Методи дослідження продуктів харчових виробництв
http://old.lp.edu.ua/fileadmin/ICCT/top/pub/melnyk/tbvv/met_lr_mc_2.pdf
Методи визначення показників якості продукції
http://www.br.com.ua/referats/Economica_pidpriemstva/26702.htm
Методи визначення показників якості продукції
http://www.ukrreferat.com/index.php?referat=44452
Методи визначення показників якості продукції
http://5ka.at.ua/load/ekonomika_pidpriemstva/metodi_viznachennja_pokaznikiv_jakosti_produkciji_referat/19-1-0-643
Методи визначення показників якості продукції
http://www.diplomservis.com/load/metodi_viznachennja_pokaznikiv_jakosti_produkciji/178-1-0-12652
Методи визначення показників якості продукції
http://referaty.pp.ua/abstracts/ua/economica-pidpriemstva/economica-pidpriemstva_4857.php
Методы исследования качества пищевых продуктов
http://stud24.ru/product-quality/metody-issledovaniya-kachestva-pishhevyh-produktov/228074-667979-page1.html
Методы оценки качества продукции
http://do.gendocs.ru/docs/index-211906.html?page=2
Методичні рекомендації щодо забезпечення якості та безпеки товарів і послуг підприємств ресторанного господарства
http://www.me.gov.ua/control/uk/publish/printable_article?art_id=119977
Ознаки якості і не якості харчових продуктів і міри їх попередження, Детальна інформація
http://referaty.com.ua/ukr/details/8421/
Підвищення якості харчових продуктів
http://www.nbuv.gov.ua/portal/natural/Pt/2008_1/08_1_4.htm
Показатели и методы уровня оценки качества продукции
http://en.coolreferat.com/Показатели_и_методы_уровня_оценки_качества_продукции
Санітарна оцінка харчових продуктів
http://5ka.at.ua/load/medicina_ta_zdorov_39_ja/sanitarka_ocinka_kharchovikh_produktiv_referat/37-1-0-21560
Споживчі властивості продовольчих товарів
http://do.gendocs.ru/docs/index-282679.html?page=2
Теоретичні підходи до категорії якості в умовах ринку
http://www.nbuv.gov.ua/portal/soc_gum/ekhp/2012_2/st7.pdf
Формування якості продуктів переробки овочів та фруктів
http://b-ko.com/book_142_glava_5_ФОРМУВАННЯ_ЯКОСÐ.html
Хімічні, фізичні, математичні методи дослідження якості продуктів харчування
http://www.nbuv.gov.ua/portal/natural/Pt/2007_2/07_2_5.htm
Хімічні, фізичні, математичні методи дослідження продуктів харчування
http://www.hduht.edu.ua/News/tezi_18.10.12/6.pdf
Якість і безпечність харчової продукції
http://www.nbuv.gov.ua/portal/soc_gum/ep/2010_3/8_Krysanov.pdf
Якість продовольчих товарів
http://referatcentral.org.ua/marketing_load.php?id=210
Якість продуктів
http://ua-referat.com/Якість_продуктів
Якість та контроль якості продукції
http://www.coolreferat.com/Якість_та_контроль_якості_продукції_часть=2
Якість та контроль якості продукції
http://knowledge.allbest.ru/manufacture/3c0b65625a3bc68a5c53a89521216d37_0.html
Якість та контроль якості продукції
http://xreferat.ru/76/1016-1-yak-st-ta-kontrol-yakost-produkc.html
.: Раздел:
Литература
:: 18.11.2012 10.59.58 :.
.:
Черкаська обласна бібліотека для дітей
:.
Generated in 0.160146 seconds