Виртуальная библиографическая справка. Объединенная справочная служба публичных библиотек Украины
     
   
     
Привет, Гость :: Вход
українська мова     русский язык

Лимит вопросов на сегодня: 36 .:. Вопросов в базе: 46231
   


Автор вопроса: Поліна из города: Ялта :: Вопрос: 30067  
Поліна спрашивает:
Допоможіть будь ласка занити : фактори,які зберігають якість продукції, їх використання для створення необрахованих надлишків
Наш ответ:
Шановна Поліно, пропонуємо наступні матеріали з вашої теми.

1.3.1. Фактори, що впливають на якість продукції. – Режим доступа: http://www.info-library.com.ua/books-text-9631.html

3.Условия создания неучтенных излишков в производстве. 4. Методы выявления признаков создания неучтенной продукции. – Режим доступа: http://otherreferats.allbest.ru/audit/00158727_2.html

6.1. Сутність якості промислової продукції та фактори, що впливають на неї. – Режим доступа: http://lib.lntu.info/books/fb/mm/2011/11-71/page10.html

8.4. Факторы, влияющие на качество продукции. – Режим доступа: http://www.hanadeeva.ru/biblioteka/knigi_economika/Cergeev/faktori_kachestva/index.html

Електронний посібник з дисципліни: Промисловий маркетинг. – Режим доступа: http://lib.lntu.info/books/fb/mm/2011/11-71/

Использование методов фактического контроля в деятельности аппаратов по борьбе с экономическими преступлениями. – Режим доступа: http://revolution.allbest.ru/law/00031688_0.html

Левкулич В.В. Зовнішні та внутрішні фактори впливу на забезпечення та покращення якості продукції. – Режим доступа: http://www.nbuv.gov.ua/portal/natural/Nvuu/Ekon/2012_36/statti/3_13.htm

Методика проведення державного фінансового контролю. – Режим доступа: http://www.br.com.ua/referats/Politologiya/94771-12.html

Розслідування крадіжок державного та громадського майна. – Режим доступа: http://shpargalka.org.ua/r/1/1511.html

Донецька обласна універсальна наукова бібліотека ім. Н. К. Крупської. – Режим доступа: http://www.library.donetsk.ua/ :
1. Андрійко О.Ф. Державний контроль в Україні: організаційно-правові посади. - К.:Наук. думка, 2004. - 299 с.
2. Белоусов А. Учет излишков и недостач основных средств // БУХГАЛТЕРСКИЙ УЧЕТ И АУДИТ . - 2006 . - № 5. - С. 27-31.
3. Векслер Е.М. Менеджмент якості. - К.:Професіонал, 2008. - 312 с.
4. Гуткевич С.О. Ефективність функціонування системи менеджменту якості на підприємстві з позицій попроцесного підходу // АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ЕКОНОМІКИ . - 2006 . - № 3. - С.75-84.
5. Даньшин, И.Н. Предупреждение хищений государственного и общественного имущества. - Х.:Вища шк., Изд-во при ХГУ, 1988. - 178 с.
6. Джакишев, Е. Г. Криминалистика в борьбе с хищениями : (в сфере с.-х. пр-ва). - Алма-Ата:Казахстан, 1990. - 125 с.
7. Захарченко, В.Ю. Судебная бухгалтерия : учебник. - Донецк:Каштан, 2009. - 729 с.
8. Камлик М.І. Судова бухгалтерія. - К.:Атіка, 2007. - 551 с.
9. Козюлина Н.С. Товароведение непродовольственных товаров. - М.:Дашков и К, 2005. - 367 с.
10. Кочоян, С.М. Уголовная ответственность за мелкое хищение государственного или общественного имущества : учеб. пособие. - М.:ВЮЗИ, 1989. - 53 с.
11. Круглякова Г.В. Коммерческое товароведение продовольственных товаров. - М.:Дашков и К, 2002. - 494 с.
12. Максютенко І.Є. Менеджмент якості авіатранспортних процесів // АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ЕКОНОМІКИ . - 2006 . - № 9. - С.192-199.
13. Момот О.І. Менеджмент якості та елементи системи якості. - К.:Центр учбової літ., 2007. - 366 с. – Режим доступа: http://ebooktime.net/book_296.html
14. Орлов П. Економічні аспекти впровадження систем менеджменту якості на промислових підприємствах // ЕКОНОМІКА УКРАЇНИ . - 2008 . - № 2. - С.17-25.
15. Расследование хищений государственного или общественного имущества : (проблемы тактики и методики). - Харьков:Вища шк. Изд-во при Харьк. гос. ун-те, 1987. - 167 с.
16. Севрюков А.П. Хищение имущества: криминологические и уголовно-правовые аспекты. - М.:Экзамен, 2004. - 350 с.
17. Сімченко, Н.О. Принципові засади формування системи менеджменту якості на підприємстві // АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ЕКОНОМІКИ . - 2012 . - № 2. - С. 171-175.
18. Тимофеева В.А. Товароведение продовольственных товаров. - Ростов н/Д:Феникс, 2005. - 414 с.
19. Товароведение непродовольственных товаров. - Минск:Вышэйш. школа, 2005. - 699 с.
20. Товарознавство смакових товарів : Навч. посібник / А.А. Дубініна, Ю.Т. Жук, В.А. Жук, Н.А. Жестерева ; Харк. держ. академія технології та орг. харчування. - К. : Професіонал, 2004. - 235 с.
21. Шаповал М.І. Менеджмент якості. - К.:Знання, 2007. - 471 с. – Режим доступа: http://www.info-library.com.ua/books-book-178.html
22. Шарманська В.М. Судова бухгалтерія. - К.:Центр учбової літератури, 2008. - 453 с.

.: Раздел: Государство и право :: 9.01.2013 19.35.07 :.
.: Донецкая областная универсальная научная библиотека им. Н.К. Крупской :.
   

Generated in 0.201041 seconds